|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Crno-bijela slika
Pozdrav! Imam poprilično iritantan problem. Prilikom spajanja PC-a i TV-a dobijem c\b sliku. PC je spojen na TV preko scart kabela dužine 10 m. Grafička je Saphire ATI radeon 9600xt a TV je Quadro. Prije sam spajao PC na Sony TV preko chinc kabela i sve je radilo a kad spojim PC na Quadro preko chinc kabela uopće nema slike. Driveri su Catalyst 5.12.U čemu je problem? Unaprijed hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi stavio na PAL B/G standard?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
U opcijama je uključeno B\PAL. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
|
Jel imaš možda još koji ulaz na TV-u? Jel to ide preko onog scart adaptera ili ne?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Prednje chincheve i zadnje i scart.Chincevi uopće nedaju sliku dok je kod scarta c\b. Kod kabela je s jedne strane scart a s druge 4-pinski S-video. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
|
Znači kabal s jedne strane ima scart konektor koji se ne može odvojit, a s druge s-video? Mislim da je u tom kablu problem. Probaj kupit obični s-video -> RCA (činč) i scart adapter, to ti nije skuplje od 30-ak kn...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Da, s jedne strane je scart konektor koji se ne može odvojiti.Misliš da je kupnja kabela sa odvojivim scart konektorom bolja? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
Ne kažem da je bolja, probaj, ja uvijek tak radim i nisam još imao problema...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Domy_os ti je sve rekao. Uzmi kabal sa odvojivim scartom ,direkt spoji cinch u Video in (onaj zuti) na TV-u i sve ok.Tako mozes i sound spojit s tv-om.Probao spojit sa scartom - crno bijelo , bez - sve ok. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|