|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2003
|
Molim savjet
-asus A7N266-VM -nVidia GeForce2 integraded GPU(do 32 MB) -athlon 1700+ -DDR 128MB pc2100 Da li da staviti vise RAM-a, ili promijeniti graficku karticu npr.GF4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: Molim savjet
Citiraj:
stari moj treba tebi gadno rama...prvo bar 128 pa onda razmisljaj o gf4.. |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Uzmi fino 256DDR 2100(imam ja ako oces cijena je 400kn) potom neku kartusu(kad ce bit para) 9500pro je moja preporuka ili Gf4800SE i onda za par godina novi proc itd..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Potpisujem. ![]()
![]() |
#5 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pa...to baš i nije isto-kaj se tiče cijene,dodatnih 128 mb ili nova grafička ![]() Ja bih osobno /ak se ima love/ uzeo prvo grafičku,a za još mem se uvijek nađe... Na staroj konfi-Duron 800,MX 2 MSI 32,KT133, nije bilo razlike/skoro ništa/ kad sam dodao još 128 mb,a kad sam stavio R8500 LE-sve je skočilo 100 % gore Dakle,moj savjet je-s obzirom na proc prvo grafička ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
zato je bolje uzet prvo memoriju(256 najmanje) akrticu kupis za mjesec-dva jer ce biti dosta jeftinije ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
da se jos nadovezem_ to ti je kao da na auto odma stavis felge od 18cola i gume neke 225 a osovinu ne pojacas i sto dobijes nista ![]() P.S: mozda nejde tako ali nema veza ju nov vot aj min |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
naravno da ne ide tako ![]()
![]() |
#9 |
Napokon dočekao DNF :)
Datum registracije: Jan 2003
|
![]() pa ko još danas stavlja gume na auto?? ![]() ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|