|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() kupujem potpuno novo računalo, imam neke ideje pa me zanima dali su ok. CPU AMD athlon 64 3200+ 512 kbc, S939 BOX, MBO S939 DFI lanparty UT NF4 Ultra-D ATX. sobzirom da nisam neki expert volio bi da nemam nekih problema sa stabilnošću, savjet za grafičku. hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Jesu ok. Sve kupuješ novo ili samo to? Ili si samo to za sad odabrao, a za ostalo tražiš savjet? Velkam tu forum. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Drugu ploču uzmi kad već kažeš da nisi expert jer ova traži puno strpljenja i dobre živce...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
![]() Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
@petero Ak buš uzimal drugu ploču onda pored ove ASRock koju su ti ljudi preporučili, razmisli i o Albatron K8NF4X......cijenom su tu negde, a pare koje uštediš na ploči fino uložiš na jači/bolji procesor. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Neće ni ASUS ni ABIT raditi sa svakom memom na AUTO postavkama. Po meni je bolji izbor DFI, čisto zbog veće baze korisnika i bolje podrške. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
yeah! dfi. kad si u mislim spojim asus i 939/754 uhvati me ![]() a tek kad "to" vidim ispred sebe... ![]() ![]()
___________ Just atha x Zadnje izmijenjeno od: atha. 23.02.2006. u 15:03. Razlog: e, sad je puno bolje! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
OT: Atha, kak ti ta mema radi na CAS 2.5 @ 400 MHz? Kolko si uspio nasvirat? Meni je plafon 530 MHz, 100% stabilno.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2006
|
brzi ste svaka čast, hvala na gostoprimstvu!! da probamo ovako, imam 3500 - 4000 kn za matičnu, procesor i grafičku, ostalo imam, jedino možda još preporuka za kučište i napajanje, to ne ulazi u 3500 - 4000 kn, volio bih da je računalo što tiše i da radi stabilno bez ikakvog pretjeranog hakiranja |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Ancient
Datum registracije: Mar 2003
|
pa onda je moja preporuka za graf. 6800 gs 1400kn http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=33016 proc: athlon 64 3200+ (koji malo digneš kasnije) 1400 kn ploča asrockica 400-500kn (ovisno gdje ju kupiš) i ostaje Ti taman još za gigu meme(jako bitno imati je više) to je oko Tvojih 3500 a ako 4000 onda mema još |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|