Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 24.02.2006., 14:01   #1
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
zoi hokej

Danas su na rasporedu polufinala, Rusija vs Finska, i Češka vs Švedska. Za koga navijate? Prognoze?

Meni su se najviše dopali Rusi, imaju odličnog golmana, dobru obranu i jako dobar napad. Njihova igra je vrlo ljepa za gledati. Također mi se sviđa kako Finska igra. Prava je šteta što su se oni i Rusi sreli već u polufinalu. Ja mislim da je to finale prije finala. Također, mislim da je Niittymaki LUD, šta taj čovjek obrani nije normalno. Mislim da Finska pomolo pada u formi kako natjecanje odmiče. Dao bih malu prednost Rusiji u ovom dvoboju, hope for GG.

Što se tiče drugog para, niti jedni niti drugi nisu me se dojmili. Ono Švedska je po mojem mišljenju slaba, a Česi su Česi. 50-50 ovdje.

Eh kad bi barem imali NHL na hrt-u.
Staro 24.02.2006., 15:08   #2
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Pratim NHL od 1998(preferiram Toronto ML makar su dok je najveci (WG) igrao NYR bili "pravi")...
Finska igra odlican hockey s puno sitnih i preciznih dodavanja pa bi volio da oni osvoje...
Mislim da bi moglo biti Skandinavsko finale makar se Cesi dizu... Vecina momcadi se okupila 2 dana prije pocetka natjecanja tako da nije cudno da su recimo Svicarci koji su imali 2 tjedna sve igrace na pripremama priredili neka iznenadenja tako da je bilo pitanje tko se moze brze uigrati... Svejedno mislim da su ovo 4 podjednake momcadi i da je sve otvoreno...
Sta se tice golmana steta sta nema najveceg (D. Haseka)...Danas je u NHL-u najmanje 10 odlicnih golmana (Brodeaur,Khabibulin...)...
Svedska slaba? Svedska je u hockeyu ono sta je Njemacka u nogometu...momcad koja uvijek moze do zlata...
Oglas

Oglas
Staro 24.02.2006., 18:34   #3
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Evo bas gledam tekmu Ceska i Svedska i mogu rec da je fenomenalna...cesi su mi nekako cudno losi, mislim, imat 4 min igraca nije malo....

Al i ovo kaj ET veli, danas ima stvarno odlicnih golmana....
Staro 24.02.2006., 18:47   #4
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Svedska-Ceska 7:3
Odlicna igra u obrani Svedana i totalna dekoncetracija Ceha koji su 10-tak puta zaboravili na svedskog igraca koji je stojao sam ispred golmana... Pokusali su se vratiti nakon 5:1 dosli na 5:3 zahvaljujuci 6 minuta powerplay-a, no kad nisu iskoristili 4 minute pp kod 5:3 vec dobili gol bilo je gotovo...
Sad se ceka drugi finalist...
Staro 24.02.2006., 19:00   #5
Red_Dragon
Lost soul still wondering

Red_Dragon's Avatar

Datum registracije: Nov 2004
Slažem se. Česi su igrali očajno, puno grešaka. Golman je možda bil kriv za 1-2 gola, sve ostalo ide na obranu. Mislim ono, Šveđani su igrali Česima u obrani. Stvarno loše. No s druge strani Šveđani su igrali odlično, pogotovo u obrani.
Staro 25.02.2006., 04:17   #6
E.T.
Moderator
Moj komp

E.T.'s Avatar

Finci unistili Ruse! Nisam gledao bio sam vani...je li to doista bilo tako ili su Rusi bili lose srecei kao Ameri neki dan kad nikako nisu mogli zabiti...
Za trece mjesto Rusija-Ceska...
Po meni Cesi uzimaju broncu...

E sad finale...Svedska-Finska...
Kako Finci igraju na cijelom turniru rekao bi njihovo zlato... No iskreno ne sjecam se kad su nadigrali Svedane...No sigurno je da ce biti odlicna utakmica...
Staro 25.02.2006., 10:25   #7
Isus
Headbangig Grunf!
Moj komp

Isus's Avatar

Datum registracije: Aug 2003
rusi su bili ne disciplinirani, dobivali isključenja kad nije trebalo, a finci su ih iznervirali s agresivnom obranom, smetali su pri svakom dodavanju igrač nije imao ni trena slobodno jer je finac već bio tamo i smetao mu. Izvrsno odigrano od Finaca.

Koliko se ruska ogra raspala ti govori da su od zadnjih 15 min 8 igrali s igračem manje a 30 sekundi i sa dva. U niti 4 minute su dobili dva 2+2 isključenja.

Švedi? Uvijek jaki, uvijek u vrhu. I otpisati švede je uvijek greška. Meni je žao kaj Slovaci nisu dobili čehe, bili su impresivni u skupini dobili sve kaj je došlo na led, da su ihgrali protiv nekog drugog a ne čeha mislim da bi dobili, ipak je tu velika želja baš česima zapapriti.

Ovako kako se razvio turnir imamo dve tekme i dva velika rivalstva prvo je Rusija- Češka ( siječam se da je moj stari uvjek navijao za čehe i slovake dok je još postojao SSSR kao i većina ljudi tada su rusi redovito bili izviždani), a drugo je Finska-Švedska, Finci koji su uvijek pri vrhu ali jako rijetko sasvim na vrhu protiv Šveda koji su im kroz povijest toliko puta zapaprili i toliko puta im uzeli zlato ispred nosa.

Bit će jako jako zanimljvio slični pristupi hokeju.
Grunf je moj idol!
Moji Grunf type modovi
NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster!
Alfisti site, Alfisti forum
Isus je offline   Reply With Quote
Staro 25.02.2006., 13:49   #8
Gigi1
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2005
U finalu navijam za Fince-zaslušeno dobili Ruse, šteta kaj su Česi izbacili Slovake koji su sigurno bolji no imali su loš dan, ja sam se osobno nadao finalu Slovačka-Finska, ali hebiga.
Staro 25.02.2006., 22:58   #9
Mailman
Premium

Mailman's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Pitanje: zašto je Rusima (Rusija-Češka) u trećoj trećini poništen gol?
Gledao sam utakmicu na "njemačkom" Eurosportu pa nisam shvatio o čemu se radilo...
Mailman je offline   Reply With Quote
Staro 26.02.2006., 13:00   #10
newalss
Raindrops keep fallin'...
Moj komp

newalss's Avatar

Datum registracije: Feb 2005
Datsyuk je udario pak iznad ramena (high stick) što je zabranjeno zbog mogućnosti ozlijeda protivnika, suigrača a bogami i sudca. Šteta, možda bi do kraja rusi nešto i napravili. Nisu imali sreće jer su česi prvi put na turniru imali i golmana. Vokoun valjda na cijelom turniru nije skupio toliko obrana.
Čeka se finale. Ako Finci budu igrali kao tokom cijelog turnira mogla bi to biti dosadno finale. Ne vjerujem da Sveđani mogu nešto napraviti...
newalss je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno