|
![]() |
#1 |
pcekspert rules
Datum registracije: Oct 2004
|
Kako ovo maknuti???
prije više vremena mi je neki spayware-virus (neki hibrid) uletio i napravio veliki rusvaj, sve sam uspio vratiti osim ovoga: ![]() dakle zatamnjene su mi opcije, ajmo neki specijalac koji zna ovo maknuti: sniper : |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
..znam ti ja format c :clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
pcekspert rules
|
originalna ideja :clap: , da sam mislio format c: već bi to napravio kad me zvjer zaskočila, ovo je posljednji mohikanac i uvjeren sam da ću ga smaknuti uz pomoć pcekspert-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ak ti ne treba firewall, možeš ga ubit u servisima...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
pcekspert rules
|
nema više spyware-a, jer skeniram sa 5 programa i sa hijack this pregledavam, kao i u task manageru gledam šta je dignuto i googlam. ovaj neki što mi je uletio ni hijack this nije mogao maknuti tj. makne ga ali za 1 sekundu se vrati. jedva sam ga ubio ručno po registy i šta ja znam šta sve ne. firewall drugi nikakav nemam, vjerojatno ću stavit ali mene ovo baš muči kako maknut nije ga problem ubiti i maknuti znam kako ću ali ovo neznam i muči me :-) p.s. ovo se sigurno u registy-u miče samo gdje? ni u gpedit nigdje nema sve sam pretresao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
pa zbog tog šupljikavog firewalla si i dobio taj hibrid pa nek pati sad malo, sam si je kriv, a ti lijepo instaliraj zonealarm ili kerio, probaj s onim gornjim programom rješava razno-razne probleme.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pcekspert rules
|
baš si mi pametan, soljači pameti mi netrebaju, trebaju mi rješavači. A zone alarm nebi nikad stavio. Ako budem stavljao stavit ću sygate. A i link nisi baš dobro postavio. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Spermich Termich
Datum registracije: Feb 2005
|
naime , ja sam imao takvih problema s modemom . uopće nisam mogao odabrati opciju da se spojim preko modema ili isdn-a , nego samo preko DSL-a. jedino rješenje je reinstal wina , i ne trebaš formatirat hard (ali ti svakako preporučujem jer si sam "kopao" po regystru) ![]() što ti takav problem napravit backup važnih podataka na jedan dvd i reinstalirat win. ovak se bezveze mučiš a mogao si prije riješit problem :confused:
![]() Zadnje izmijenjeno od: terminator. 07.11.2006. u 22:18. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
pa staviš staviš tri dupla w ispred, nisam ja kriv što ne želi prihvatit, a i ne moraš se odmah ljutit, uostalom imaš format c: kao što je uvaženi kolega jolkica rekao, e da mislim da su i zonealarm i kerio bolji izbor od sygate-a. Zadnje izmijenjeno od: tutix. 17.02.2006. u 23:52. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
pcekspert rules
|
evo samo se maklo :-) ne znam ni sam kako sam makao prčakao sam po registry oko firewalla neke stvari mjenjao (uspoređujući sa interneta kako treba biti) i po gpeditu po nekim novim opcijama koje nisam vidio jer mi je view bio filtriran sad šta je ga odblokiralo neznam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
pcekspert rules
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|