|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
taskbar
ima li neki tweak za registry gdje bi mu se moglo sugerirati da mi prestane bacati više tabova u jedan (group) kad se stvari počnu gužvati da napomenem, znam za opciju u propertiesima gdje mu kažeš da grupira similar buttons...to mi je ok, ali mi nije ok da ako otvorim i 5. firefox da mi onda on proračuna da mi je gužva i da je u mom interesu pokazat mi samo jedan button ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
jel možeš izvući key da ne moram instaliravati tweakUI (već imam tweakXP, mada mi se čini da ću ga degažirati ako nemreš)? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Evo: By default, when you enable the Group similar taskbar buttons option in Taskbar properties, items are grouped only when the taskbar buttons begin to get too small, and then the item that you opened first, is grouped first. To change this behavior, create a "TaskbarGroupSize" DWORD entry in the following registry key: HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\Advanced The values for this key are: 0 - (Default) Group by age (oldest group first)1 - Group by size (largest group first)2 - Group any group of size 2 or more3 - Group any group of size 3 or more Log off and then back on for this change to take effect. ili U istom ključu deneš vrijednost DWORD 00000003, ako hoćeš da grupira 3 prozora i mjenjaš zadnji broj na onolko kolko ti paše/treba. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Hmmm...ako sam ja dobro shvatio (a mislim da jesam) opali desni klik na taskbar -> properties -> makni kvačicu sa Group similar taskbar buttons...nalazi se pod taskbar apperiance, četvrta kvačica po redu... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
|
Citiraj:
@ McG - danke viel mal ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
još jedna stvarčica vezana uz taskbar, za koju mi se ipak čini da nije izvediva, ali kaj me košta pitati: dakle, imam 12-13 prozora otvorenih, prvi je uvijek mail, drugi su firefox-ovi, onda idu exploreri itd., već prema potrebi...jako rijetko, ali ipak, zna mi se dogovditi da moram zatvoriti mail program - pa kad ga ponovo otvaram, jadan završi na kraju balade, u zapećku taskbara...ovi u jadnom-malom-mekanom microsoftu nisu uvidjeli savšenu mogućnost da kad već možeš navlačit shortcut-ove po taskbaru tak da ih ćopiš i odneseš, da bi se slična stvar i sa buttonima za aplikacije mogla odigrati tako bi ja opet mogao dobiti da mi je mail na prvom mjestu rekoh, sumnjam da je rješenje van imaginarnog svijeta, ali eto da pitam |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
hm, ako je i izvedivo, onda opet u registry. zaista dobro si rekao, da nisu ukljuchili opciju drag&drop kod takvih stvar, jer i mene to zna prilichno naljutiti. neshto mi smjesti na prvo mjesto, neshto na zadnje, ali ne ponovno na prvo, makar mi prije gura istu aplikaciju na prvo. zbunjujuche, jel?
![]() |
#10 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
McG, ne moraš više linkove stavljat preko TinyURL-a. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005