|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
problem 6800gs
upalio danas racunalo, a kad ono pise nesto tipa "graficka ne dobiva dovoljno napajanja, pa cemo smanjiti performance da ne dode do greske". otvorio sam komp, pogledao i spojio i drugi utor za napajanje (iz graficke jedan crni račva u jedan bijeli muski i jedan bijeli zenski). sad vise nema one poruke, ali core clock radi na 351 mhz (pise u rivertuneru). i sta sad da je vratim na default bih trebaoomoguciti overklokiranje? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
gdje mogu pogledati zauzece napajanja? cheiftek 350w delta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Re: problem 6800gs
Citiraj:
Tako da kad uđeš u 3d se kartica razmaše na ful frekvenciji. ![]() Navedi ostatak konfiguracije, napajanje nebi smjelo raditi provleme jer nije loše ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
moguce, jer sam namjestio ventilator na 20% u 2d. evo sada sam odinstalirao rivertuner za probu, bas radi tih 351mhz, da vidim da li ona overclocking opcija koja dolazi s driverima pokazuje isto, ali ne mogu ju nikako pronaci?! kao da je nestala s interfacea... ![]() ostalo jos imam amd64 3200+ box, 2 harddiska od 80giga svaki, dvd przilicu, giga rama i harddisk recording zvucnu karticu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Skini si CoolBits pa ćeš dobit opcije za overclock iz drivera. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
hvala sad se pojavio i radi na defaultu. jos me samo zanima gdje mogu tocno vidjeti koliko struje ide gdje i koliko je jos ima slobodne. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Registered Abuser
|
Da to ti je 2D mod, u 3D modu će ti grafička opet skočit na 425. Ak ipak želiš dokaz odi u rivatuner i tamo di overclockaš gore desno prebaci na "standard 2D" i vidjet ćeš na kolko Mhz radi u 2D modu - a to ti je 350/1000 ![]()
![]() |
#9 |
Premium
|
ne kuzim onda kakva je to poruka bila za nedostatno napajanje. svi su mi rekli da je onaj dodatni molex samo za produzetak napajanja... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Registered Abuser
|
Mislim da oba dva moraju bit ukopčana, meni jesu i radi normalno.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
cuj, ako si spojio sve sto se da spojit na graficku, onda ti je problem bas ta chieftecova delta... To ti se meni znalo prije javljat, kad sam bio vlasnik doticnog napajanja i 5900XT, bila je slicna poruka. Imao sam filing ko da je napajanje bilo preslabo... Al eto, danas nemam niti jedno od toga vise, a onima kojima sam prodao i dan danas im te komponente rade bez problema... Sve kablove si trebao dobit sa grafickom...
![]() |
#13 |
Premium
|
novo je napajanje i ziher je i vise nego dosta da napaja sve te komponente. ja mislim da sam jedan molex malo razmrdao. onako se malo uvlačio jedan pin. sad sam ga zabio gore da ne mrda i nema porukje ove vise, ali svejedno hocu si kupiti tu zicu, pa ak netko zna gdje je mogu kupiti... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|