|
![]() |
#1 |
ludjak
Datum registracije: Feb 2006
|
7 in 1 anti-ads,spy,bots
ovaaj, trazio sam najbolji program za uklanjanje tih sranja kaj se nakupi i nasao sam ovo ----> hitmanpro.nl program je lud, download nekih MB ili 2, instaliraj ga na engleskom, u Configurations/Profiles selektiraj: Accept licence agreements, te u Configuration/Updates selektiraj Download... i Start, sit back and enjoy the show. Hitman skida 7 razlicitih programa za uklanjanje ads, spyware, bots, instalira ih sam, pokrece jedan za drugim i uklanja sranja i na kraju fino pokaze results u .html formatu. Najbolje je pokrenut Hitmanpro prije spavanja jer 7 razlicitih scanniranja traje dugo a i Hitman bas ne voli da se otvaraju drugi programi dok radi, jer se zbuni i nece pokrenuti slijedeci program za uklanjanje kad ovaj zavrsi. Zato bolje ukljucit ga i pregledat results u .html ujutro. Nadam se da ne promoviram nekaj sto nebih smio, jer je download free a updates za svih 7 programa su isto free. Eto. Mozda je netko to vec tu promovirao i svi to koristite vec, u tom slucaju obican old news ce biti dovoljan |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ludjak
|
I ? Kak vam radi program, zadovoljni ili ? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
vjerujem da su ljudi ipak vjerni starim, dobrim i iskushanim programima tipa ad-aware, spybot-search and destroy, cwshredder, bhodemon i ostalim drugim slichnim alatima. ![]()
![]() |
#4 |
ludjak
|
steta, zato jer hitmanpro u sebi sadrzi izmedju ostalih i ad-aware, spybot-search and destroy, cwshredder, zajedno sa spyware doctor, webroot spysweeper i jos neki.... ah well ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
hitman
koliko sam ja uspio provjeriti mogu ti reći da je odličan ,sve provjeriš sa samo jednim klikom i dobiješ izvještaj.odlično |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|