|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
grafa za cca 900 kn, best buy ??
Trebam pomoć Prijatelj ima cca 900kn za novu ( ili rabljenu sa garancijom ) pa sad trebam savjet koju uzet Nebitno jel nvidia ili ati, samo da je pci express Ajd help |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
VGA PCI-E CLUB 3D, GeForce 6600, , 256 MB, tv-out, DVI 920,00 kn ili VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon X1300 , 256 MB, tv-out, DVI 963,00 kn Izbor je na tebi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
PowerColor Radeon X800GTO ili Gigabyte Radeon X1600Pro, obje su oko 900-1000 kn.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
EMP moderator
|
Ne mora, imaš NF4 chipset za socket 754...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Doktor znanosti!
|
Pa nema tu mnogo mozganja , trenutno je best buy 6600 od nvidie i X800GTO od ati-a...E sada samo treba paziti na proizvođača, da nije neki žnj..znači nešto od saphire, leadtek, asus,gigabyte.... Pa nek izabere kaj mu se više svidja, kome je više naklonjen.. Ja bi išao na opciju X800GTO ali to sam samo ja... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|