|
![]() |
#1 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Office 12
Samo da kažem da me novi office oduševio, uspio sam samo malo Word isprobat, ali mi se čini da ima jako puno novih funkcija, možda su bile i prije, ali su sada na prustupačnijem i vidljivijem mjestu. nemojte me pitati koje, ali mi se čini da se sada može više toga. Isto i za Excell, ove druge nisam isprobao. Outlook nisam nikada koristio, ali sada sam ga stavio umjesto expressa, pa ćemo vidjet... Mislim da je reza 1280*1024 minimum za alatne trake, jedino ako se veličina gumbića ne mijenja ovisno o rezoluciji Svaka čast Microsoftu iako će trebati privikavanje Ako nekog konkretno nešto zanima neka pita...
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
meni osobno se ne svidja ni najmanje... furaju se na neko novo sucenje za koje ce trebati jako puno vremena da se prilagodi netko tko dugo radi na starom office-u. ja osobno dok sam pripremio knjigu za tisak sam toliko posizio na njega da sam ga obrisao i snimio 2003 verziju... jednostavno se nisam uspio snaci medju tim alatima...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Pre-Release Znači između bete i finala
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|