|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
jel valja ovo ista?
trebam neko kuciste za do 300kn (+-par kuna) koje cu sigurno kasnije zamjeniti nekim boljim modelom. znaci, izgled mi nije vazan, a bilo bi dobro da nije bas sad najšrotnije na trzistu. ne trebam napajanje, imam blue storm400 pa..jel bi ovo bilo dobro: Kućište Aplus CS-GL09AL-BK, Gladiator, MIDI, black, bez PS nasao sam ga u linksu (http://www.links.hr/index.php?option...kl=052.625.006) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
A ovo: Chieftec midi tower DG-01B-D-U, bez PS, crno, USB, 325Kn u ve-milu |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
joj, brijem da sam i to gledao, al pise da ga nemaju (il kaj god im to "e" znaci) al mogu nazvat pa pitat jos |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
ciftec je miljama daleko u kvaliteti od ovoga shrota gladiatora...
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
ok, probat cu onda sad nazvat, mozda ipak imaju ak ne, bum se jos javio pa da odaberemo nekaj drugo tnx decki |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
ne kužim zašto ne bi trebao biti shrot ako ga se planira uskoro zamijeniti... izgleda da je ovdje vrijeme jako relativan pojam... a uostalom, šta ima biti sranje na 4 limene ploče? i to za 300 kn BEZ napajanja... pa ja sam za 300 kn kupovao kućišta s 300 W napajanjem (dobro, tako je pisalo... :clap: ) i niš im ne fali... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
fali im fali i to jako. 5 kila lima, 40 zakovica i slicnih spojeva, a napajanjima 1.5kg elektronike. jedino sto takva kucista i napajanja imaju viska je 20db... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Registered User
|
evo, bio navecer u vemilu i na kraju kupio ovo: http://www.maxbyte.de/shopsystem/cat...g0400_b_ol.jpg za 420,ookn onog modela nije bilo, morao bi cekat do petka, a vec sam izludio s tim kompom tak da sam zažmirio-pruzio im pare-pa sta bude da bude! i ono...malo sam ga proucio, opipao...i zapravo jedina mana (koju sam ja svojim neiskusnim okom vidio) je ta sivkasta boja, al namjeravam to pofarbat (kad sve stavim i uvjerim se da sve fino sjeda na svoje mjesto) u crno, pa ce mozda biti oko prihvatljivije. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|