|
![]() |
#2 |
music freak
Datum registracije: Jan 2004
|
...lakse malo da nebi bilo:zasto kad upalim komp na desktopu mi se pojavu tockice ali ne uvjek samo kad igram ili tome slicno,vidi koliki ti je dobitak u igrama pa zakljuci isplati li ti se drzati na tim frekvencijama...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Ako budes drzao memu na tom taktu bez vrhunskog hladjenja nemoj se cuditi ako jednog dana (a to ce biti ubrzo!) budes vidio sr....e po ekranu i kartica je otisla u vjecna lovista!!! BTW, 6800GS s NV42 (koja je kod tebe) se neda otkljucati ![]()
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Apr 2004
|
Orginal hladnjak ima aktivno hladenje memorije no to sam ja samo isprbal koliko ide inace ju drzim na orginalnim frekvama jer nemam potrebe (jos) za oc a kad to dodje nabaviti cu bolje hladjenje. Znaci everest laze, on veli da je nv41 chip i izrada chipa u 0.13 mikrona |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Ne može se otključat
![]() |
#6 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
Nemoj se baš oslanjat na to da je memorija dobro hlađena... Evo ti slika susice v9999GE koja ima identičan hladnjak kao i 6800GS. Sa tvorničkim hladnjakom mi je memorija nerijetko išla na 75 stupnjeva a sa vf700 koji samo puše po zalmanovim ježićima su temperature pale 20 stupnjeva... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
Zaboravio sliku... Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Eh, sad ja zaboravih sliku... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Isti takav cooler samo malo veći ventilator i hlađenje memorije je imala moja 6800 Ultra
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() @LordClockan: Da, cooler je identičan kao i na 6800Ultra samo što je kod ultre malo masivniji i zauzima 2 pci slota, jel tak? Nadalje, GSica i GE imaju gotovo identične hladnjake, samo je kod asusa malo ušminkan, ali baza preko GPU je identična. No, obzirom na sitniji proizvodni proces, sa istim hladnjakom, GS je 15ak stupnjeva toplija ![]() Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
|
Evo i usporedbe, slikano mobitelom, pa je dosta loše... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Roller. 07.06.2006. u 01:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
od LemilicE
|
Tako je, uzima 2 slota, glasan ko svinja kad se kolje, a ne hladi ni kurca
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Registered Abuser
Datum registracije: Jan 2006
|
Ovak, 6800GS za PCI-X je NV42 čip i ne može se otključat jer su samo GS NV42. Rađen je u 0.11 mikrona i sa stock coolerom temp nakon igranja ne ide iznad 52°C. Fora je da je na mojoj kartici tvornički vent stavljen na 60% i u 2D i 3D pa se to mora promijenit inače je temp do 60°C. Sa stock coolerom ide na 530/1230 (to ovisi o svakoj kartici) i onda je temp nakon igranja do 60°C. Na ono u Everestu se ne obaziri jer on 6800GS prepoznaje kao GS za AGP koja je bazirana na NV41 i 0.13 mikrona.
![]() |
#17 | |
a.k.a. LOPOV
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#18 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
Aluminijski hladnjak,zuji ko avion,a prdnule mi obe i to memorija ![]() Jednu sam morao downclockat da radi normalno : roller :
![]() |
![]() |
#19 |
od LemilicE
|
E onda sam joj bio smontirao zalmana i sa ventom na high mi je bila nečujna i dosta hladna, ali se nije mogla puno OCat, čak i sa vmodom jer se jako grijala
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|