|
![]() |
#1 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
mrzim svoje kuciste
ok ovak..htio bi staviti vent od 120mm ili 80mm ali moje kuciste ima izbusene rupe za samo 60mm ventove..sto je malo i sugavo...stoga kaj da napravim..ako ste busili rupe s cim ste to radili?...hvala na pomoci..pozdrav ekipa ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Cijelu stranicu obljepi onom papirnatom žutom samoljepljivom trakom (ne znam točno kak se zove). Na njoj nacrtaj šta ćeš rezat i gdje ćeš bušit rupe. Kad si siguran da je sve dobro nacrtano, možeš krenut na posao. Unutar kruga koji si nacrtao, bušilicom napravi rupu i malo isprobaj da vidiš kak ide. Kad se uhodaš, možeš krenut rezat. Mislim da je najlakše pomoću ubodne pile, tako sam ja. Kad napraviš rupu, malo isturpijaj srhove da se ne bi porezao. Na kraju napravi još četiri rupe za šarafe i to je to. Sad ti preostaje skidanje samoljepljive trake. Ona je tu kako ne bi pilom ili nečim drugim oštetio boju sa stranice. To ti je postupak za bočnu stranicu...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
|
hvala care...ja cu to raditi na unutrasnjosti kucista pa me i ne zanima previse oce li se skinut boja ili ne ![]() samo moram odrediti tocnu velicinu rupa.. a sto se tice busilice..jel treba biti posben borer..za metal ili kaj..? islim da doma imam borere za drvo i beton ali nisam 100% za metal ![]() mislim da cu se nekako snaci makar napravio rupe sa sarafincigerom...reko let's have a party... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Zaboravi te koncepte sa bušilicom. Posudi od nekog ubodnu pilu sa finim listom za rezanje metala /ja sam to radio sa listom za inox/, oblijepi pik trakom kućište, izmjeri promjer rotora na ventu i napravi toliki krug na kućištu šestarom (ili se već nekako snađi sa vetom), imaj pri ruci WD40 da lakše klizi ( ![]() Ili odi u Ka-Pri na Samoborskoj cesti da ti vodenim mlazom izbuše rupu (50-ak kuna) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pod naletima kopita zla
|
mislim da nitko od poznatih nema ubodnu pilu...damn...e koje komplikacije..katastrofa..psotoje rupe na straznjem djelu kucista ali su rupe za 60mm ventove...mrežica postoji...a damn...pala mi je na pamet jedna primitivna ideja...šarafinciger i čekić...tup jedan udarac i eto ti rupe ![]() heheh zezam se...moram se nekako snaci za tu ubodnu pilu..e da kolko to dode? i di je ima za kupiti u gradu zagrebu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemoj bušit borerom za drvo ili beton jer će bit svega samo ne rupe. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Re: mrzim svoje kuciste
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Drone
Datum registracije: Jan 2006
|
Ubodne pile san vidil u Bauhausu, one žute (neprofesionalne) su 150-200 kn. Bauhaus nije nešto posebno jeftiniji nego drugdi, pa mislin da u nekin drugin dućanima ne bi trebala bit skuplja. papirnata žuta samoljepljiva traka sa zove Krep-traka. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj malo nek neko objasni za ovo na vodu? Di to točno je? Kak da im objasnim kaj oču (nacrtat na case, papirrr......? ) |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|