|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Možeš to iz Windowsa napravit ak ti je disk prazan.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
taj site si iskopao na htu..niti jedan ne valja..katastrofa.... imam PartitionMagic 8.0 ali nije full i nemrem particirat disk nije prazan...htio bi ga ovak "na živo" proširiti..jer jelte neda mi kopirati dvde jer kaze da nemam mjesta za image...ok poludit cu...taj disk je od 40gb....i particije su slozene 5gb i 35gb dok je drugi cijeli 40gb... lud sam...dajte nesto normalno ako imate...sa onog sitea nista ne valja..ali baš ništa vec sam ih sve poskidao i isprobao..katastrofa |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pod naletima kopita zla
|
za ovaj privi mi treba diskeda..a ja nemam floppy drive..maknuo sam ga van jer ga ne koristim...a smo mi drije diskove..a swis knife mi se bagira...damn...daaaajte nesto..nesto...plizzzz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
Uđi u BIOS, stavi First Boot Device na CD-ROM, ubaci CD od XP-a i pri instalaciji sredi particije ![]() Šalim se...nego...nije mi jasan tvoj problem.... Imaš 2 diska od 40 gige...prvi je podjeljen na 5 i 35...pretpostavljam da su na particiji od 5 GB windowsi...i šta ti želiš sad napravit....proširit windows particiju ili šta...? Ak je tako....najlakše je onaj gore opisani način..samo prije toga prebaci podatke na drugi disk, formatiraj, složi particije kak ti paše i to je to ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
gogzs nemas se sta saliti >>>Uđi u BIOS, stavi First Boot Device na CD-ROM, ubaci CD od XP-a i pri instalaciji sredi particije <<< ovo je najbolji nacin za particiranje (osim fdisk-a fkors)
![]() |
#10 |
Pod naletima kopita zla
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
prvo, kaže se PARTICIONIRANJE... drugo, partition magic sve moze samo se treba znat s njime sluziti!! dakle, koliko sam shvatio ti hoces prosirit c particiju a imas jos i d i e... lijepo defragmentiraj sve particije, kliknes u pm-u na c i ides resize partiton i slijedis upute!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
i sorry kaj sam krivo napisao..ali se ne osijecam krivi casni sude ![]() sve u svemu hvala svima..ali sam rijesio problem..nisam particirao disk nego sam chace nera prebacio na E: na kojem imam dosta mjesta |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Taiketsu Master
Datum registracije: Feb 2006
|
Re: Particiranje diska
Citiraj:
![]() |
|