|
![]() |
#1 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
2x120 mm upuh, mrezica potrebna!
Pozdrav drustvance ![]() evo spremam se malo apgrejdat download makinu. Kanta je ovakva ko na slici i u ovih 6 5.25" otvora ce ici 6 diskova i 2 120mm Glacial venta, jedan iznad drugog za upuh. ![]() Problem je kao i uvijek, naravno, prasina ![]() ![]() ![]() Dakle, trebala bi mi mrezica u komadu visine 6X visina CD-romova sa 6x5.25" + jedno 2 cm sa svake strane u sirinu koja bih spigao na unutra radi ucvrscivanja. Gdje nabaviti takvu mrezicu, ima tko mozda? ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
NITKOV
Datum registracije: Oct 2004
|
unija u heinzelovoj. drito di se nova branimirova spaja na heinzelovu. drže ti željezne cijevi svih profila, aluminij i mrežice kakvu trebaš.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
takva mrezica nece ti ni najmanje sprijecit prasinu da ulazi u komp
![]() |
![]() |
#4 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() ![]() ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#7 | |
NITKOV
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja imam onu mrežicu za komarce koja je puno gušća od ovih rešetki pa opet prođe nešto kroz nju, al i ostane na njoj.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
promini zvučnike u autu ....... pa uzmi od njih mrežicu.......... taman je 12cm....... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
i danas gledan kroz prozor i padne mi to na pamet i kazen iden postat ovde kad ono ...
![]() |
![]() |
#12 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
Jeste li razmisljali o zenskim najlonkama? Ne da ih obucete (iako je vrijeme maskara) vec kao filtere za prasinu. Velicina rupica se da modirati (vise ili manje rastegnute) boje su dosta prilagodljive a i uzorci su razliciti (klasicni, sexi itd itd) Ne salim se, ozbiljno razmisljam da ih upotrijebim za borbu protiv prasine. Besplatne (uzmes od zene kada se poparaju) a efikasne. Sumnjam da su filteri koji su u prodaji bolji od njih ![]()
![]() |
#13 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
NITKOV
|
sumnjam da bi najlonke estetski zadovoljile ^SuperUnknowna^. mene bi, ali na nečem (nekom) drugom, u kombinaciji s halterima. ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|