|
![]() |
#1 |
Lika u mom srcu
Datum registracije: Jan 2004
|
![]() e ovako, da li postoji nekakv uređaj koji bi omogućavao spajanje dva moniitora, dvije tipkovnice i dva miša na jedno računalo? s tim da bi se na svakom monitoru radila zasebna aplikacija. recimo najednom M WOrd, a na drugom MExcel ako me razumijete? jer što se tiče snage računala, svako je to sposobno vrtit... da li postoji tako nešto? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Dva monitora možeš bez problema spojiti ako imaš grafičku koja to može. Dvije tipkovnice i dva miša opet možeš spojiti, ali ne rade nezavisno jedno od drugoga, a kolko sam skužio to bi htio, da se pojave dva kursora i to...jedino ak postoji neki program za to, ali mislim da se nemre... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: dva monitora/tipk/miša na jedan komp?
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Lika u mom srcu
|
stvar je u tome, da nemam gdje staviti još jedan komp, i pripadajuće stvari... a ovako bih kupio jedan 15"monitor, koji bih izvukao iz ormara kad mi treba jednom tjedno, par sati rada. na pitaj zašto. ali mi treba jednom tjedno 2 računala. da dvoje ljudi može istovremeno nešto pisati.. ako bi mogao malo potražiti negdje kako se zove taj komad hw-a. pa mi javiš? tnx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rabotnik
Datum registracije: Feb 2003
|
Ali nije to samo pitanje hardvera. Ako i mozebitni rijesis hardver postavlja se pitanje operativnog sustava. Mislim da Windowsi 2000 Pro i Windows XP Pro ne podrzavaju vise od jednog aktivnog korisnika - dakle ni preko mreze se nemozes spojiti na sustav ako netko radi na njemu.
![]() |
#7 | ||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
u computer centru u varazdinu san vidija takvu spravicu koliko se sican kostala je manje od 1k kn
![]() |
![]() |
#9 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
kako niko nije prije predlozija ovako genijalno rjesenje:confused:
![]() |
![]() |
#10 |
Lika u mom srcu
|
kao da mi to nije palo na pamet... Nemam jednostavno gdje držati u stanu dva računala... 40m2.. ![]() zasad odustajem os svega, ali dapače, ako se tko sjeti kko se zove takav uređaj neka javi. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|