|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
freezer prozujo
izgleda da je već vent ošo iako je star 4-5 mjeseca. nemogu ga nikako otvorit pa da to malo podmažem, a ne vjerujem da ća mi zato priznat reklamaciju. btw. kupljen je u hg-spotu. šta da radim?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Re: freezer prozujo
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Upravo to kaj je fleks rekao. Preporuka odi u ve mil kupi glacial Tech 92mm i stavi umjesto ovog venta. Postupak: 1. skini vent od freezra, spaja ti se ko tijela freezra, vidjet češ da plastični držač nije od jednog komada. 2. stavi 92mm vent,ja sam ga fiksirao pomoću gumice gore i tanke špage dole. rezultat 3°-5°manje u loadu. 1°-2°manje pri manjem broju okretaja u idleu.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
JDM
|
Citiraj:
Nakalemi gore AC 3 pro bez TCa ili silent eagla. Oboje imaš u linksu za kupit. 80mm. Uvjek možeš stavit dva, ali tako da stvaraju protok. Jedan prema nutra da puše drugi prema van. Tiho i hladno. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
80mm vent je premali za freezera jer ga nemreš kak pričvrstit. Pogledaj si dimenzje freezera. 92mm je širinia i jedno 88 u visinu. Ak treb slikam ti pa ti pokažem . Ak neznaš o čemu pričam šuti. jednom za promjenu. Nisu svi ko ti koj ima ventove za ukras vent je tu da puše, janso ne da buči ko TT. AC3 bez TCa? kad tom ventu makneš sondu buči ko blesav.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
|
Uf to će bit mali problem digitalac nemam a nema t rnutno ni kabel za mob da ih prebacim s moba na komp. budem našao sliku freezera pa ti tam pokažem. ![]() znam da nije nekaj al to je trenutno najbolje kaj ima.. Evo meni se sad vrti na 770 okretaja tempertura venicea na 2,25Ghz je 25°-27° max load 38°- 40° s istim brojem okretaja.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 09.11.2005. u 23:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
thnx, bit će i ovo dosta. valjd sam skužio kak to ide.... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
|
ma nije uopće teško samo makneš originalni vent i staviš drugi nikakva mudrost.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Mislim da nece dobiti nista vise od buke sa 2 venta gore...1 je i vise nego dovoljan ![]() Nego, da se pohvalim da sam strgao vent na freezer, tocnije jedan drzac i sad malo visi...eh, sad imam razlog stavit gore jedan 92mm ![]()
![]() |
#15 |
M.U.P.
|
Ja samp prvo odšarafio pa onda tek povuko ![]()
![]() |
#16 |
Moderator
|
Ja odsarafio, vuko pa nije islo, pa sam onda malo sa nozicem guro, pa se odvojio pa sam sa kombinirkama do kraja odvoji... ![]() Sve u svemu, jako tezak posel... I onda kad sam ga odvojio, idem ga vracat, posto jos nemam 92mm i onda mi pukne jedan od onih drzaca ![]() Sad moram staviti 92mm
![]() |
#17 |
Headbangig Grunf!
|
vrag vam mater kaj ste rođeni s dve lijeve ruke sa sraštenim prstima. ![]() ![]() Ak ja nisam jedno pet puta stavljao i skidao taj vent bez šarafanja bez trganja i inih gluposti. Meni je to bio jako lagan posao. Zamolite jelca da vam posta slike jer je to njegov freezer i znam da je stavio sad 92 mm glacial techa gore. Ja sam zel ST.
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Moderator
|
Da sam barem rodjen sa 2 ruke, jace bi mogel vlec...cuj neznam kak se tvoj skidal, al moj bome sa sirovom ljudskom snagom nije isel vam ![]() sad si moram vent ici kupit... ![]()
![]() |
#19 |
Headbangig Grunf!
|
meni je išao jako lagano. A inače kad nešto neće tu je wd-40 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
A kaj su ti jednu prišarafili ![]()
![]() |
![]() |
#22 | |
Moderator
|
Citiraj:
![]() ![]() On topic: meni se moj nije dal nikak skinut...A neznam di bi gural WD-40 !? kad nisam mogel ni malo odvojit plastiku... E hebemu, sad sam bio u Linksu, a nisam kupil vent ![]()
![]() |
![]() |
#23 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Kaj se tiče ostalog: Ubode se taj GlacialTech 92mm vent (u ve-mulju je bio kakvih 15-ak šekela (oko 30-ak krznaša ![]() Način spajanja venta na tijelo coolera je u Rvata uobičajen i obljubljen drot-mod ![]() ![]() ![]() Drot tanji vulgaris (u ovom slučaju popaljen iz ženine kutije u kojoj drži pizdarije za aranžmane cvijeća i sličnog šušmarinja) se provuče kroz gornju rupicu na listiću coolera, provuče kroz škulju na ventu i par puta zavrne kombinirkama...to je sve... I izgleda ovak: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Super Moderators
|
I ovak: |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Ovak mi izgleda bez vibracija i dosta tiho... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Headbangig Grunf!
|
Citiraj:
A hlađenje je poboljšano ![]() BTW, bazu koju vidite na freezeru je moje maslo i tak mi sad zgleda i baza Sonic Towera.
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|