|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Dvoumica - kuciste
Nemogu da se odlucim izmedju ova dva kucista, pa bih vas zamolio za preporuku... 01.Chieftec mediumtower DX-01B-D-U, bez PS, crno, USB, Fire wire - 440,79 Kn 02.Thermaltake Soprano Black VB1000BNS, bez PS - 642,06 Kn Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
haha jako smešno Thermaltake Soprano Black VB1000BNS, bez PS po izgledu , ali sad kako je prakticno hmmm me njeznati
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
-nVidiot-
Datum registracije: Aug 2005
|
Uzmi Chiefteca. Inače za cijenu ovog Soprana možeš si uzeti Big tower također iz DX serije ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Daj reci samo kaj očeš od case. Tišinu, prozračnost... Mjesta za vodeno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Kod kucista mi je jedna od najbitnijih stvari njegova tisina i kvaliteta.... Od ova dva Soprano mi je ljepsi nekako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Ajde mi objasni kako kučište može biti tiho? Jel to nekakvo posebno ili kaj,jer svako kučište može biti tiho samo po sebi! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Pa ima npr Antec P-180 koji je dizajniran u suradnji sa SilentPCPreview EDIT: Od ova dva je bolji Soprano, a ako očeš još bolje kućište onda nađi Chiefteca koji ima 120mm ventove napred i otraga i zakrenuti kavez za diskove.
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 16.01.2006. u 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
woot!!!
Datum registracije: Aug 2005
|
Chieftec big tower DA-01B-D sa prozirnom bočnom stranicom, bez PS, crno 695,68 u vemilu meni to kuciste izgleda sasvim ok, prostrano je nutra sve stane samo je malo tesko ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() Nešto iz 3xxx serije od anteca je tiho,ili antec 150p @ćiber pa uzmi šrot od kučišta stavi par diskova i slušaj vibracije,šuštanje zraka itd...
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#12 |
M.U.P.
|
Da sve su to ventovi od 120mm ali ih je 6 komad što je nepotrebno kad su 2-3 dovoljna. Pročitaj malo po spcru kolko ima "zadovoljnih" korisnika
![]() |
#14 |
M.U.P.
|
I čemu onda davat 1200 kn na kučište? Nešto previše danas kolutaš očima pazi da ti ne ostanu tak ![]()
![]() |
#15 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Zrak će zujti usljed okretanja ventilatora,jel tak? Ako pak ima gustu mrežicu ispred izrežeš si ju! Pa te neće smetati! Ovo za vibraciju diskova baš ne vjerujem da te to takva ogromna razlika. Nije sad da nema veze kakvo je kučište, naravno da postoje ova bolja i kvalitetnija i ova šroteks! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Imam Anteca P-180 i iako nisam neki frik za tišinu jako pazim na to. Jes da ima hrpu ventova ali njegova izolacija jako dobro odrađuje posao. Uosatlom, ovi ventovi nemaju nikakve veze s prošlim serijama-puno su tiši i imaju regulaciju preko malog prekidača s tri položaja. Na najmanjem broju okretaja su praktički nečujni i s otvorenim kučištem, a kada se zatvori-vjeruj, ne čuje se ništa. Kučica je jedna od najkvalitetnijih koje sam imao prilike vidjeti isprobati. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
JDM
|
Ako nisi voljan modad case previše ja bi ti prepouričio anteca 300b + neka spužva da pokriš one TAC rupe sa stane. Lab 2k 280kn |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
M.U.P.
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#19 | |
JDM
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Ne svidja mi se bas to antec kuciste ![]() Iskreno nikada nisam ni kupovao malo kvalitetnija kucista, dosada sam uvijek kupovao Codegen - pokazali su se dobri, ali eto ovaj put zelim nesto kvalitetnije, bolje... Pozdrav |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
razlika srot i kvalitetnih kucista je u matrijalu...sjecate se onih everpower kucista od tankog sjajnog lima? e sad stavite nutra samsung dvd-rom sd-616, ili lg, moze i nec dvd przilica i zavrtite... celi se 5.25 kavez trese i drnda... rjesavanje nogom u kucisrte. a kaj se tice chiefteca, dobro al je jebeno zajebano ugraditt cd-rom na one sine. nakraju sam ekicem i papagajkama umlatil i spigal jedno pa sad sve drzi i stima... |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo ja sam nek idan uzeo Soprano ali sa prozirnom bočnom stranicom. Onako bezveze sam priključivao vemtilatore i mogu ti reći da su extra tihi .kada sam ih priključio ništa nisam čuo. Čak sam pomislio da ne rade. Iskrene preporuke, osim ako već nisi nešto uzeo ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|