|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
kamo dalje...?
evo napokon sam i ja maturant škole za poštanskog i telekomunikacijskog tehničara. sad je pitanje što i kamo dalje? matematika i fizika ocjena 2 - (u 4. raz nema fizike) htio bih upisati višu informatičku koja je u Zaboku i traje, ja mislim 3 godine. tehničko veleučilište mi izgleda prezahtjevno za mene da li ima tko da pohađa višu informatičku? kakva su iskustva? ima li kojim slučajem tko primjer prijamnog ispita (matematika, informatika) |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
i mene zanima, i ja sam isti smjer samo druga godina ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Pod naletima kopita zla
Datum registracije: Dec 2005
|
TVZ ok ti je ja sam tamo htio ali raidm...jebi ga..isao sam na splitsko ali sam odustao... ako ne radis preporucam TVZ..informatika znam ekipu koja je zavrsila to..jebeno je imas posao 100% ili FOI u varazdinu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
ali mene zaje.... matematika, fizika i ostali predmeti gdje ima dosta kompliciranog računanja, a ovo drugo je štreberaj |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
ma nešto u vezi računala i takvih stvari |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Magister Mundi sum!
Datum registracije: Jun 2003
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#8 |
Pod naletima kopita zla
|
bez, fizike, matike, digitalen ![]() mora da se šališ ![]() no way man..mozes ovak na tecajeve...to je jedino kaj mozes..ostalo zaboravi... cuj nejde ni meni matika pa sam nekako stiskao..odustao sam iz razloga sto mi je bilo sugavo.. :clap: kazem preporucam TVZ..odjel elektronicko poslovanje...jedino ti je matika teska..to nekako stisni..ostatak je cista uzivancija..kolega s kojim radim je to zavrsio...i ja bi isao ali nemaju vanradnih |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
a viša informatička? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Premium
|
pa da to sam i mislil jer sad i u zaboku ima viša informatička samo ne znam da li to imaju iz foi-a ili iz tvz-a i da li su programi isti |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pod naletima kopita zla
|
Citiraj:
e to nisam znao...daj site ako imas :P FOI ti je jebeno tezak...ima ti prijami ko fer...stoga uci ako oces tamo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||||||
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Citiraj:
upast je lakse nego na fer i zato jer ima manje kandidate po jednom upisnom mjestu ako oces na foi pripremi se na dosta matematike kroz sve 4 godine, a pogotovo na drugoj kako je na dvogodisnjem neman pojma ali mislim da toga nema otkad su uveli bolognu e da bologna - kako je sada s matematikom neman pojma, ali virujen da nije puno lakse
![]() |
![]() |
#15 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2004
|
U Zaboku za FOI više nema prijemnog, to su uveli od prošle godine. Jedina dobra strana Zaboka je to kaj ti na diplomi piše da si završil u Varaždinu.A največa mana je onih 7500kn koje moraš iskeširati za svaku godinu..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Ja idem u Varaždin i plaćam 9500 kn. Kaj se tiče matematike ista je kak je bila i prije i ak ti matematika ne ide mučil buš se kak ja. Nemoj zanemariti programiranje (C, C++) i sl. Ako imaš naviku redovito učiti faks nije takav veliki problem, ali fora je da su studenti lijeni i tak je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
[QUOTE]Originally posted by jonyb [B]U Zaboku za FOI više nema prijemnog, to su uveli od prošle godine. znači upadam bez prijamnoga...........?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Evo ja idem na Elektrotehnički faks u Osijeku, viši informatičku smjer. Za prijemni ti treba matematika i fizika, ak to ne znaš, teško ćeš moć završit. Osim toga, imaš još programiranje, inženjersku grafiku,...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
|
sad se je to meni sve pobrkalo. ja sam skužil da ako ideš na redovni faks onda ti treba prijamni, a ako ideš van-redovni onda upadaš bez prijamnoga ali plaćaš. da li griješim? |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
nemam kaj napisati
Datum registracije: May 2003
|
Da ja sam redovni student. Evo kolega pa pogledaj http://www.foi.hr/za_studente/skolarine/index.html ili pitaj ovdje nekoga http://www.foi-forum.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |||||||||||||
Premium
|
Citiraj:
najprije nije van-redovni nego je izvanredni postoje dvije vrste redovnih studenata - kojima studij placa ministarstvo i koji studiraju za vlastite potrebe (placaju sami 5000-10000kn godisnje ovisi o faksu) izvanredni studij je studij uz rad sto otprilike znaci da su sva predavanja u poslijepodnevnim satima i nisu obavezna kod redovnih studenata po statutu faksa predavanja su najcesce obavezna ali to ovisi od profesora do profesora (neko vodi evidenciju a neko ne) da li ima prijemnog ovisi od faksa do faksa na nekim faksevima koji primaju recimo 200 studenata prijavi se 400 pa onda prijemni odlucuje tko ce se upisat na nekim faksevima prijavi se manje ljudi nego primaju pa prijemni nije potreban sto se odnosta redovan-izvanredan tice rec cu ti kako je bilo kod mene na faksu kad san se ja upisiva primali su 250 redovnih o 50 izvanrednih, znaci ukupno 300 ~180 najboljih na prijemnom (iznad odredjene bodovne granice) dobili su potporu ministarstva, sljedecih 70 upalo je redovno uz placanje, a sljedecih 50 imali su pravo izvanrednog ispita tako da je izvanredni studenti na kraju bili oni koji nisu imali dovoljno bodova na prijemnom, a ne oni koji rade (ovo ti govorin samo da dobijes dojam) naravno ako neko ne zeli redovno studirat, a medju prvih je 250 na prijemnom moze studirat izvanredno malo san zakomplicira, nadam se da ti je malo jasnije
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|