|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
jel se isplati?
TV kartica PixelView Play TV Pro Ultra PCI - interna kataloški broj: PV-TV304P+ cijena 198,99 kn???? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Secret Undercover Agent
Datum registracije: Sep 2004
|
Obozavam ovakve postove sa subjectima koji govore samo o inteligenciji autora ![]() odgovor: NE.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
vidis vidis ja mrzim takve idiote poput tebe... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
a ljudi kazu da ne postoje glupa pitanja vec samo glupi odgovori... ok zasto se ne isplati? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Secret Undercover Agent
|
Ajde priznajem da sam bio malo bezobrazan pa ti probati pomoci savjetom. Kratko receno, ne isplati se jer ces imat losu sliku. Dobit ces los software. I dobit ces jeftin komad hardvera. Meni je najbitnije na TV kartici da ima dobru sliku, sve drugo pada u drugi plan. A kod Analognih TV kartica ako zelis dobru sliku trazi karticu sa Philipsovim tunerom i chipom. Ja sam nedavno htio kupiti Compro Video Mate Gold+ 2 i to ti preporucam. Ali to kosta oko 450kn. Uglavnom, da li se isplati takoder jako ovisi za sta ti treba, kakvu antenu imas, kako mislis koristiti i slicno. Ako imas jako dobru antenu ili kabelsku mislim da bi tislika trebala biti dobra. No ni to ne mora nis znaciti. Ako zelis neku TV karticu tek tolko da jednom mjesecno mozes pogledat jedan film onda mizda ovo i JE proizvod za tebe. Ako zelis bilo sta konkretnije nemoj to kupovat. E da, ovo bi bio dobar trenutak da kazem da sam ja prije kojih 5-6 godina imao PixelView Play TV karticu. Kak sam ju donio doma tak je tuner riknuo. Odfuro sma natrag u MSan (koji je tada bio broj 1 u Zagrebu) i nakon 2 tjedna dobi novu. Desila se ISTA stvar pa sam odnio ponovo. I tako smo se vrtili u krug par mejseci: dali su mi jedno 4-5 novih kartica i NI JEDNA nije radila. To je trajalo tolko dugo na na kraju price vise nisu imali tu karticu i morali su mi dat neku ekvivalentnu ili bolju..i tako sam ja zavrsio sa Hauppageom, model koji je tada kostao 50% vise od PixelView Play TV-a. Bio sam zadovoljan no i to je brzo proslo. Prodo sam ju i sad imam karticu s digitalnim tunerom, Leadtek 1000T. Ta slika je duplo bolja od najbolje slike kaj mozes dobit s analognim tunerom. Malo detalja o njoj, spajanju na antenu (koju, kakvu i kako) i screenshot, mozes vidjet ovdje. To bi bilo to za sad..valjda nisam zaboravio nesto reci. Pitaj ako te jos nesto zanima. Moju preporuku imas, i sjeti se one fraze "nemam para da si priustim jeftino" ![]() pozdrav
![]() |
#7 |
Premium
|
ipak sam kupio pixelview za 200kn jer mi netreba digitalni tv tuner(imam kablovsku) i zato kaj mi je falilo 300 kn za posteni tv tuner e sad 1. daljinac mi radi povremeno 2. software je u kurcu 3. teletext ne radi (kombinacijom drivera sam uspio natjerat windvr da mi sljaka tako da je to ok...) daljinac zamjenjen nasao sam bezicnu tastaturu + mis za 125 kn Labtec Wireless Media Desktop PS2 /967526-0138 cijela zabava 325 kuna plus to kaj sad imam bezicnu tastaturu(malo veliki daljinac ali koristan je za igre ![]() sa slikom sam zadovoljan, jedino kaj bi trebao kupiti kvalitetnije splitere... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Secret Undercover Agent
|
Splitter, onaj sa navojem, 1ulaz->3izlaza, imas u Chipoteci za 19kn. Konktori za njega su onak kunu po komadu. To sam ja sebi stavio i sve radi super..
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|