|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
dvokomponentno ljepilo
Jučer uzeo, al ništa ne piše koji omjeri se stavljaju, 1:1. 1:3.... I ako je netko već stavljao, da li se teško skida? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
1:1....ako to mislis stavljat na memu na grafickoj, stavi jako, jako malooo i onda pasivac gore inace neces moc skinut...tj. skinut ces, ali zajedno s cipom ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Premium
|
Citiraj:
Kakvo otapalo??? Što će se otapati? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Re: dvokomponentno ljepilo
Citiraj:
![]()
Zadnje izmijenjeno od: dDario. 27.01.2006. u 12:06. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Citiraj:
uglavnom skinut će se samo od sebe, to sam mislio ![]() edit: možda treba stavit manje da bi se dobro držalo, ja nisam baš štedio
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
Super Lepak ![]() A pravo dvokomponentno po cijelom čipu nikako!Inaće je rezulatat kao kod >>>Konjine<<< Zalmanovo još ajde jer ne drži baš nekaj jako dobro.
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum Zadnje izmijenjeno od: Isus. 27.01.2006. u 13:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
I šta onda na kraju? Da samo ljepilo stavljam, ili da dodajem i bijele paste? Radi se o v9999 GE koja ima aktivno hlađene čipove! Naime, unatoč činjenici što se ddr3 manje grije, nekako mi se čini da taj ježićak preslab za 1200Mhz! Ajmo savjeti, već odgađam tu ugradnju 2 tjedna. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Headbangig Grunf!
Datum registracije: Aug 2003
|
ja sam stvaljao na digobalne čoškove lijepilo a između toga pasta. Aktivno hlađenje meme u intergiranim hladnjacima je najčešće drek. Ja na svoju X800GTO2 mod u 850XT nisma stavio niš GDDR3 1,6ns
Porsche 6cyl.boxer se hladi zrakom komp se hladi vodom! Chairman of G.M.S. ![]() Former member of PCE 100+kg demolition squad Grunf je moj idol! Moji Grunf type modovi NB:Mini Monster NB,VGA:Ye Monster C!, Ye Monster D!,Abit NB:Abit mini Monster,PSU:Ultra Monster! ![]() Alfisti site, Alfisti forum |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
E to te ja pitam? Znači komotno ne moram stavit ništa, a ježiće možda. Zafaljujem ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|