|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
WIN XP-Par savjeta trebam...
Dakle...pored svojih starih 98SE,udomio ja i XP. Dela fino,ne ruši se(za razliku od onda kad sam imao kt133). Ali...ždere mi memoriju ko" blesav ![]() Da li postoje za taj OS kakvi alati za optimizaciju,gdje ima dobrih "gujdi" za njega,itd... Da...da...znam da postoje i tražilice,ali bih rađe "iz iskustva" Pa da nebi bilo poslije-joj pa kaj si to koristio,bože kak si ti bedast,pa kaj nisi pitao... ![]() Zato pitam sad |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
snimi system mechanic novi 3.7f mislim da je ali nemoj me ni priblizno uzeti za rijec i u start up samo depaj po disable sto ti netreba to znas i sam programi kao programi ako hoces disable onaj microsoft messanger samo u program files promijeni ime njegovu folderu jer ti se on nepali samo na startup nego i kad startas outlook e sada ovako. na netu pronadi pomocu trazilice windows XP services i naci ces objasnjenje naprimjer ova stranica lalallala i ova stranica lalalal1 i samo pomocu mconfig ili drukcije ima nacina procitati ces na stranicama ovim disable services. sta da ti kazem obavezno u namjestanju izgleda sucelja makni da ti ista bude plavo mislim da se zove STYLE i jos nesto to ce ti ustedit memorije i da ti prikaziva foldere sa default opcijama za svaki file. oprosti nema zareza ali gladan sam. e da sjetio sam se nakon sto sam pojeo ![]()
Konane, koja je najbolja stvar u životu? Skršiti svoje neprijatelje, gledati ih pod sobom poražene i slušati naricanja njihovih žena! Zadnje izmijenjeno od: gospar. 29.12.2002. u 13:19. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
A XPANtiSpy?
Prije nego počneš za tweakanjem skini si i novi XP-AntiSpy 3.71 i počisti sve nepotrebne gluposti i uključujući stvari za špijuniranje, onda si pribaviš taj System Mechanic više za održavanje nego za tweakanje. Za pravo tweakanje koristi (jedan ili možeš oba) Custormizer XP i razumljivo najbolji Tweak-XP Pro, a vjeruj mi i orginalni TwaekUI od M$ za XP nije za bacit, pogotovo ako imaš sve (ima 11 dijelova) mada je dosta i samo TweakUI |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Super Moderators
|
Ma to dečki... ![]() Bum se bacio na posao... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
![]() Stvar koja me je dovela do ludila (dakle u normalno stanje) je bio Hibernate. Sve ja fino složim, omogučim Hibernate ali gdje je taj HEBENI GUMB NA KOJEM PIŠE HIBERATE !!!!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Super Moderators
|
Da..to sam i ja našel u BUG-u Mene zanima da li ima neki programčić koji će kad pokrećem neki bench ili neki zahtjevniji program pomlatiti sve nepotrebne programe i osloboditi memoriju... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|