Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Software > Aplikacije
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 29.12.2002., 11:47   #1
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
WIN XP-Par savjeta trebam...

Dakle...pored svojih starih 98SE,udomio ja i XP.
Dela fino,ne ruši se(za razliku od onda kad sam imao kt133).

Ali...ždere mi memoriju ko" blesav

Da li postoje za taj OS kakvi alati za optimizaciju,gdje ima dobrih "gujdi" za njega,itd...

Da...da...znam da postoje i tražilice,ali bih rađe "iz iskustva"

Pa da nebi bilo poslije-joj pa kaj si to koristio,bože kak si ti bedast,pa kaj nisi pitao...

Zato pitam sad
Jelc je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2002., 12:14   #2
gospar
Faraon

gospar's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
snimi system mechanic novi 3.7f mislim da je ali nemoj me ni priblizno uzeti za rijec i u start up samo depaj po disable sto ti netreba to znas i sam programi kao programi ako hoces disable onaj microsoft messanger samo u program files promijeni ime njegovu folderu jer ti se on nepali samo na startup nego i kad startas outlook e sada ovako. na netu pronadi pomocu trazilice windows XP services i naci ces objasnjenje naprimjer ova stranica lalallala i ova stranica lalalal1 i samo pomocu mconfig ili drukcije ima nacina procitati ces na stranicama ovim disable services. sta da ti kazem obavezno u namjestanju izgleda sucelja makni da ti ista bude plavo mislim da se zove STYLE i jos nesto to ce ti ustedit memorije i da ti prikaziva foldere sa default opcijama za svaki file. oprosti nema zareza ali gladan sam.

e da sjetio sam se nakon sto sam pojeo za iskljucit services ides u administrativ tools services u control pan.

Zadnje izmijenjeno od: gospar. 29.12.2002. u 13:19.
gospar je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 29.12.2002., 14:05   #3
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
A XPANtiSpy?

Prije nego počneš za tweakanjem skini si i novi XP-AntiSpy 3.71 i počisti sve nepotrebne gluposti i uključujući stvari za špijuniranje, onda si pribaviš taj System Mechanic više za održavanje nego za tweakanje. Za pravo tweakanje koristi (jedan ili možeš oba) Custormizer XP i razumljivo najbolji Tweak-XP Pro, a vjeruj mi i orginalni TwaekUI od M$ za XP nije za bacit, pogotovo ako imaš sve (ima 11 dijelova) mada je dosta i samo TweakUI
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2002., 14:43   #4
Jelc
Super Moderators

Ma to dečki...
Bum se bacio na posao...
Staro 29.12.2002., 14:52   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
Talking Ako to treba

Stvar koja me je dovela do ludila (dakle u normalno stanje) je bio Hibernate. Sve ja fino složim, omogučim Hibernate ali gdje je taj HEBENI GUMB NA KOJEM PIŠE HIBERATE !!!!! Uzmem jedno dva tri dana nakon toga BUG, listam da mi vrijeme prođe i kad ono lijepo piše, odete na start i izaberete Turn Off Computer i stisnete Shift, abrakadabra, onaj StandBy se transformira u Hibernate. Mislim da znaš, jer ja nisam znao i nije mi bilo niti na kraj pameti da bi tamo mogao biti.
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 29.12.2002., 15:07   #6
Jelc
Super Moderators

Da..to sam i ja našel u BUG-u

Mene zanima da li ima neki programčić koji će kad pokrećem neki bench ili neki zahtjevniji program pomlatiti sve nepotrebne programe i osloboditi memoriju...
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno