|
![]() |
#1 |
Re Di Calamara
Datum registracije: May 2002
|
ati i trzanje pri gledanju filmova
Zanima me zbog cega Ati kartice (9000,8500,7000,7200)trzaju pri reprodukciji Div-xa.Codec je nebitanjer trza sa svima. Pojava je sljedeca. Na monitoru je sve Ok sve dok ne pustim i Tv u pogon .Onda trza. Proc je nebitan jer sam probal na 1000 i na 2000 i isto je. Znaci trza samo kad upalim TV out. Neko rijesenje?Driveri su zadnji al i to je nebitno jer sam srusil windowse 20 puta i stavio 98 xp 200 i razne drivere .Cak stare godinu dana i tako redom i uvjek je isto. TvOut upalim i trza.
![]() |
#2 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
Instaliraj Divxg400. Trebao bi riješiti stvar. Slika trza zato što nije u 25 sličica u sekundi.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
MadModerator
|
Ovaj progam također riješava problem titlova na TV ekranu. Samo u opcijama to treba znati naštimati (nije teško). Ovaj program je mnogima olakšao život.
![]() |
#4 |
networking wannabe guru
|
Hej lignjo, pokupio si moj bivši potpis!!!
Quotation from the Bhagavad Gita famously quoted by J. Robert Oppenheimer upon witnessing the detonation of the first atomic bomb. Also quoted numerous times by overly melodramatic players of Unreal Tournament upon detonation of the Redeemer weapon. "Now I have become death, the destroyer of worlds who has come to annihilate everyone." |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|