|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Ima li kaj posebnoga sa 2 monitora?
Ljudi imam pitanjce Imam radeonku powercolor x800xl s podrškom na 2 monitora. Imam 2 monitora i spojio sam ih i jedina opcija je da produžim desktop sa prvog monitora na drugi i cijelo vrijeme kaj god radim na drugom mi stoji slika od dektopa i niš drugo se ne dešava. Ima li mogučnost kakva igrica da se igra na 2 monitora i može li se kako klonirati slika sa 1 na 2 da budu iste:confused: Driveri catalyst 6.1 na tome omega 38205. Thnx ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Prednost rada s dva monitora obično vole iskorištavati grafičari, npr. kada rade u Photoshopu, na jednom monitoru (može biti i manji) pootvaraju sve moguće alate i palete, a na drugom (većem) otvore sliku i tako imaju sav prostor drugog monitora samo za prikaz fotografije koje obrađuju. Isto vrijedi i za druge korisne programe, ali što se tiče igara - probaj, pa javi kako to izgleda, baš me zanima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ako u pametne stvari spada i 3D grafika (vizualizacije) ![]() Dva monitora su puno ugodnija za rad (2x1280x1024 radne površine). Dugo sam tražio grafičku za dva DVI izlaza (zbog 2 lcd-a) i konačno uzeo GeCube Radeona X1600 jer mi je X1800 previše (i po cijeni i po grijanju/buci). Naravno, puno je slabija od X1800 ali kako sam navikao na R9700 nije ni tako loše jer X1600 ipak ima malo bolje performanse u OpenGL-u od 9700. Avivo nije nešto spektakularno bolji u kvaliteti slike koliko se reklamira ali sve skupa je ipak raj za oči poslije crt monitora. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Feb 2005
|
ovako to izgleda: http://img89.imageshack.us/img89/3786/ut6uz.jpg ja sam to radio, ali nemozes igrat na tome, nema sanse....jer toliko smeta crta (rub monitora) na sredini da je to strasno....ali eto tek toliko, da probam.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To je jako dobar komad softa, radi na svim grafama a i podrška je dobra. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|