|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
fixna tablica u wordu - pomoć
dakle trebam tablicu u wordu sa fixnim dimenzijama polja veličina lista A4 columne: 3 row: 6 dimenzije polja 7x3,5 cm nije mi problem napraviti tablcu ali mijenja mi veličinu kad upisujem text u nju i ne mogu dobiti točne dimenzije polja dimenzije moraju bit točne jer printam na samoljepljivi papir koji ma takve nalje ako ima itko kome to leži pa da mi šibne neki template na PM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2021
|
tomek@vz: ajd nemoj | Mali Čile SAD Češka Peru | Windows Free Zadnje izmijenjeno od: spiderhr. 17.12.2024. u 20:42. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Citiraj:
ma to je to!!! ![]() vidim da neki to rade jednom rukom ![]() hvala puno!! ![]() EDIT - neznam koji tip nalja, to sam još davno dobio negdje, uglavom ima više vrsta tih nalja na A4 papiru sa 3,4,5 columni i 6,7,8,910 row |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
Ma ja sam samo prosurfao jer sam svojevremeno isto tražio template za naljepnice koje idu na registratore pa mi bilo pri ruci. Moguće da piše sa zadnje stranice. Na nekima piše... ali ako su ti 3x8 onda je to oznaka 3422 https://www.avery.ae/template-3422
![]() |
#5 |
Premium
|
da, to je baš taj template koji si maločas linkao. 3 columne i 8 rowsa =24 nalje nisam znao da postoje takvi templati ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Premium
|
Naprintao sam se deklaracije prije pa znam. Ima čak i program Herma (nadam se da radi na W10/11 jer više ne printam deklaracije pa ga nisao pokrenuo ima već).
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|