Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno > Iskustva s IT trgovinama
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 06.09.2024., 10:07   #1
Mirkopoter
Mirko, a ne Harry
Moj komp

Mirkopoter's Avatar

Datum registracije: Nov 2009
Infomark (upozorenje)

https://infomark.hr/

Inače nekad omiljeni gaming webshop koji je uvijek imao nešto niže cijene od ostalih trenutno ne šalje nikakve potvrde za narudžbe koje napravite. Ništa ne isporučuju. Ne javljaju se na e-mailove i telefon.

Nedavno su dobili novog vlasnika, a stari vlasnik je tik pred prodaju imao neke žešće promocije 1+1 gratis i slično koje izgleda novi neće ispoštovati.

Neka od iskustava s drugog foruma:

Citiraj:
Evo napravio account ovdje samo da podijelim svoje iskustvo. Identična situacija kao OverhypedG. Prednaručio Astro Bota, ali napravio kardinalnu grešku i platio unaprijed. Jer eto, imao dobro iskustvo prije kad sam kupovao prije nekih godinu i pol dana, nisam uopće bio upućen u ova nova događanja u vidu promjene vlasnika i sve.
Bilo mi je čudno zašto ne dolazi nikakav mail da je narudžba napravljena ili da je uplata prošla. Nije bilo odgovora ni na mail ni na pozive. I onda sam vidio da na Googleu imaju 1 zvjezdicu i dvije recenzije gdje se ljudi žale da nisu dobili nikakvu isporuku.
Situacija je baš užasno bizarna. Sumnjam da se radi o klasičnoj prevari, trgovina je nekakva pravna osoba iza koje stoje konkretni ljudi s konkretnim OIBom. Da me zavaljao neki Pero Perić s fejsbuka, rekao bih ajde, moja krivica. Al ovo mora bit neka skroz druga priča.
U svakom slučaju, nadam se da će se situacija riješiti. Žao mi je ak se ljudima nešto desilo, ali isto tako se nadam da ćemo mi koji smo uplatili novac dobit ono što smo platili.
Citiraj:
Ovako, ja sam Ivan s Ps5grupe na Facebooku, mi smo surađivali s Infomarkom i imali neke akcije i promocije.
Dok od jednom lik nije u zemlju propao, ja konkretno sam s njim pricao i dogovarao sve, čak je rekao da planira zatvoriti shop i da bude napisao obavijest na grupi i webshopu.
To je bilo prije mjesec dana, od onda se niti meni ne javlja. Navodno je imao i nekih velikih privatnih problema, ali ga to ne opravdava, cuo sam sve i svasta i što ljudi nisu dobili.
Jos niti vouchere od prve akcije sa starim vlasnikom sto su imali neki deal. Nista, niti natjecaj gdje poklanja kao Ps5. Svasta s cuo. Imam mob i lik mi se ne javlja. Uglavnom ako ste zakinuti odmah prijava.
Klinac od 23 godine je, a tko god je nesto uplatio ima pravo povrata.
Jos mi je rekao da ce svima vratiti novac, normalno dok se javljao.
Pa eto, nemojte ništa od tamo naručivati više.

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno
[IMG] kod je Uključeno
HTML je Isključeno