Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Svaštara
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 14.11.2024., 14:21   #1
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Sneakerheads - ima li nas?

Pozdrav kolege.

Ima ovdje nekoga tko je friški Sneakerhead/kolekcionar tenisica?
Ako da, razmjenite info, gdje kupujete, što se kupuje?

Ja sam trenutno na nekih 23 para u kolekciji, ponosan vlasnik Off-White Chicago Jordan 1 tenisica.

Ja većinu kupujem vani, nešto sam bidao zadnje vrijeme StockX pa sam uspio uloviti dvoje SD low Najkice, ali još sam noob u tom svijetu.

Mislim da ću u 12. mjesecu uzeti Travis Scott Air Jordan 1 "Medium Olive" i AirForce 1 NYC, ako bude sve po planu.

Jel osim u Snipes, Buzz i sličnim trgovinama (Grossbasket, Zalando) ima kod nas načina za kupiti nešto što je nešto rijeđe na tržištu? StockX dosta uzima za verifikacije i validacije istih.
JD je dobar vani, ali opet, nema nešto veći izbor od normalnih store-ova, osim JD ekskluziva.

Čisto ako nas ima, da razmjenimo par poruka, gdje se kupuje.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.11.2024. u 15:20.
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 14:57   #2
Taproot7
mag.math.
Moj komp

Taproot7's Avatar

Datum registracije: Dec 2021
Kolega, vi postajete prava pravcata Aleksandra Prijović ovog foruma. Mogao sam vas usporediti i sa osobom koja se zove Andrew Tate, ali niste baš takav macho muškarac pa vam je Aleksandra puno bliža pošto isto izvještava gdje je, što je i što ima u kolekciji. Još k tome vjerovao sam da se samo ženske osobe hvale sa obućom i putovanjima, ali očito vi isto imate takav poriv. Radi li se o ispraznom životu bez pravca i cilja ili je u pitanju nabijanje kompleksa kolegama sa ovog foruma tojest pokazivanje i/ili dokazivanje superiornosti tako da se iskompenziraju neke druge praznine? Čitam već neko vrijeme vaše napise koje daju informacije kako ste stručnjak u biznisu nekretninama, kako poznajete izbornika Dalića, kako ste oplovili i obletili zemaljsku kuglu više puta nego Vasco da Gama, Marco Polo i Yuri Gagarin udruženo, kako su vam auti od 40tak tisuća eura vrlo uobičajeni za kupovanje i eto sad imate i kolekciju tenisica koje proizvode od najjeftinijh materijala najjeftinija radna snaga na planeti. Čestitam na svemu, no možda da napravite i kakvu aplikaciju i/ili bazu gdje se ljudi mogu registrirati te da se upišu na listu čekanja da im budete kum na svatovima ili djeci prilikom crkvenih sakramenata jer ovako bih rekao da ste stup i krema hrvatskog društva. Jedina stvar mi nije jasna a to je zašto to sve pišete na informatičkom forumu znanom kao PC Ekspert Forum i zašto mislite da bi nas trebalo zanimati čime se bavite te zašto želite pažnju. Ako vam nije dovoljno pažnje, preporučujem platformu Tik Tok a za instrukcije što-kako uzeti mentora gospodina Kristijana Golubovića jer vam je tematika u suštini ista. Hvala i lijep pozdrav.
Taproot7 je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.11.2024., 15:07   #3
srale7
Premium
Moj komp

srale7's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
Kolega, vi postajete prava pravcata Aleksandra Prijović ovog foruma. Mogao sam vas usporediti i sa osobom koja se zove Andrew Tate, ali niste baš takav macho muškarac pa vam je Aleksandra puno bliža pošto isto izvještava gdje je, što je i što ima u kolekciji. Još k tome vjerovao sam da se samo ženske osobe hvale sa obućom i putovanjima, ali očito vi isto imate takav poriv. Radi li se o ispraznom životu bez pravca i cilja ili je u pitanju nabijanje kompleksa kolegama sa ovog foruma tojest pokazivanje i/ili dokazivanje superiornosti tako da se iskompenziraju neke druge praznine? Čitam već neko vrijeme vaše napise koje daju informacije kako ste stručnjak u biznisu nekretninama, kako poznajete izbornika Dalića, kako ste oplovili i obletili zemaljsku kuglu više puta nego Vasco da Gama, Marco Polo i Yuri Gagarin udruženo, kako su vam auti od 40tak tisuća eura vrlo uobičajeni za kupovanje i eto sad imate i kolekciju tenisica koje proizvode od najjeftinijh materijala najjeftinija radna snaga na planeti. Čestitam na svemu, no možda da napravite i kakvu aplikaciju i/ili bazu gdje se ljudi mogu registrirati te da se upišu na listu čekanja da im budete kum na svatovima ili djeci prilikom crkvenih sakramenata jer ovako bih rekao da ste stup i krema hrvatskog društva. Jedina stvar mi nije jasna a to je zašto to sve pišete na informatičkom forumu znanom kao PC Ekspert Forum i zašto mislite da bi nas trebalo zanimati čime se bavite te zašto želite pažnju. Ako vam nije dovoljno pažnje, preporučujem platformu Tik Tok a za instrukcije što-kako uzeti mentora gospodina Kristijana Golubovića jer vam je tematika u suštini ista. Hvala i lijep pozdrav.

hahhahahahahaahahahahahahahhahahaahahahhahahahahhaahhah

Kiki za mentora

srale7 je offline  
Staro 14.11.2024., 15:09   #4
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Majke mi, morao sam googlati ko je taj.

To je onaj kojega su pucali prvo s 3 pa 5 pa 7 metaka?
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 15:25   #5
tomek@vz
Premium

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Tenisice na IT forumu....really?
tomek@vz je offline  
Staro 14.11.2024., 15:31   #6
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Imamo i za to temu, ali tu nije riječ o patikama, već o tome kaj je Taproot fino sročil.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online  
Staro 14.11.2024., 15:35   #7
generic
Premium
Moj komp

generic's Avatar

Datum registracije: Jan 2005
Vjerojatno je čovjek zaključio kako mu mindset ljudi na ovom forumu najviše paše pa upravo s takvim ljudima želi komentirati svoje hobije.
Uostalom, u svaštari već ima npr. sunčanih naočala, cipela i tenisica, a zaseban topic je vjerojatno pokušaj da se brže/lakše nađu interesenti.

PS: Taprootovi komentari su uvijek vrh
generic je offline  
Staro 14.11.2024., 15:46   #8
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Tenisice na IT forumu....really?
Čekaj, to je problem?

SUP-ovi, naočale, romobili, MMA i slično nije problem?

Jednostavno, ako je problem, zatvorimo temu i to je to, nikome na žao.

Citiraj:
Autor generic Pregled postova
Vjerojatno je čovjek zaključio kako mu mindset ljudi na ovom forumu najviše paše pa upravo s takvim ljudima želi komentirati svoje hobije.
Uostalom, u svaštari već ima npr. sunčanih naočala, cipela i tenisica, a zaseban topic je vjerojatno pokušaj da se brže/lakše nađu interesenti.

PS: Taprootovi komentari su uvijek vrh
Slično nešto, da. Nisam više u hardveru, pojelo me vrijeme, stvarno nemam pojma o tome.
A tu i tamo bacim oko na svaštaru, šta da spamam procesore i grafičke, kad o tome pojma nemam.

Ali eto, za dobrobit ljudi na ovom forumu, neću više.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Imamo i za to temu, ali tu nije riječ o patikama, već o tome kaj je Taproot fino sročil.
U pravu si, google nije ništa izbacio, moja greška, bio sam uvjeren da je tema obrisana.
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 16:13   #9
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

https://www.youtube.com/watch?v=MT-nYytJ444

"Kida mi špaget i kida mi parče pramena" kakav klasik !!
Staro 14.11.2024., 16:20   #10
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Prije nego se tema zatvori, gdje čuvaš te šlape? Imaš neki walk-in ormar ili su samo posložene u nekoj svaštari? Bez zajebancije, zanima me jer sam išao guglat model koji posjeduješ.
Citiraj:
Autor JuiceBox Pregled postova

Predivno, nije dovoljno što će me sad pratiti 'najkice', morao sam si upropastiti i YT.
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 14.11.2024., 16:23   #11
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

A prve parove kaj sam kupio, standard, ormar za cipele, imam neki ugradbeni veliki.

I onda se toga nakupilo s vremenom, sada su u originalnim kutijama stackane u ormaru i/ili sobi, ovisno, neke nisam ni nosio još, samo probao.

Legacy, lobsterice i to, kada sam ih kupio, odmah bacio kutije, nisam ni očekivao da ću ih imati više, uvijek 2-3 nosio, do kad ih nisam doslovno ubio.
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 16:24   #12
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Koje sredstvo koristite za pranje yt historyja, hvala

Edit
Citiraj:
Autor sinisa1989 Pregled postova
Predivno, nije dovoljno što će me sad pratiti 'najkice', morao sam si upropastiti i YT.
Djava me natjera da kliknem random video zadruge i eto usrah si preporuke za sljedecih x tjedana
Staro 14.11.2024., 16:25   #13
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Koje sredstvo koristite za pranje yt historyja, hvala
Tvog, nema spasa.

Benzin i šibice.
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 16:35   #14
kopija
DIY DILETANT

kopija's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor JuiceBox Pregled postova

Isključiti komentare za taj video, pa to je za deveti krug pakla!
Šalu nastranu, ove hrvatske plačipičke treba poslati u Srbiju na par mjeseci, ljubili bi tlo hrvatsko kad bi se vratili.
kopija je offline  
Staro 14.11.2024., 16:46   #15
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Jednom sam u gostima gledao epizodu zadruge, pasivno, samo zvuk je dolazio do mene. Kad sam dosao kuci htio sam se potuci sa zenom i rasplakati u isto vrijeme dok peglam kosulje za sutra.

Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Tvog, nema spasa.

Benzin i šibice.
Kolega, molim prste dalje od mog historyja
Staro 14.11.2024., 16:48   #16
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Kolega, molim prste dalje od mog historyja

Enivej, molim admina da mergea s postojećom temom moje pitanje.

Temom tenisica.

Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.11.2024. u 17:03.
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 17:28   #17
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Citiraj:
Autor srale7 Pregled postova
Kiki za mentora
Citiraj:
Autor Mommistake Pregled postova
Majke mi, morao sam googlati ko je taj.

To je onaj kojega su pucali prvo s 3 pa 5 pa 7 metaka?
Kristijan je poznatiji u " regionu ". od 90% hrvatskih wanna be celebretija i infouencera

EDIT: kad iznosim neke tenke (uglavnom se poderu) bacim ih.

Thule nosač
quazar912 je offline  
Staro 14.11.2024., 17:43   #18
Mommistake
Premium
Moj komp

Mommistake's Avatar

Ma jasno, kao i većina, isti sam bio do prije godinu, dvije.

Hobi kao i svaki drugi.

Tržište je veliko, trži se, mi smo još uvijek malo out, ali doći će, već se otvaraju specijalizirani dućani po Budimpešti, Ljubljani itd.

Generalno, tipa, Air Force 1, u RH možeš kupiti jedno 10-tak modela, a postoji oko 3-4 tisuće modela. Od 30EUR do par tisuća. I sve se može kupiti online.
Mommistake je offline  
Staro 14.11.2024., 17:47   #19
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Da nije ove teme, ne bih ni čuo za dotičnog
Srećom, u youtube nisam ulogiran, pa neće utjecati na algoritam

Isto ne kužim opsesiju tenisicama (pogotovo "rijetkim"). Kupim, nosim, potroše se, bacim. Nemam dosta prostora da bih imao ovakve hobije

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je online  
Staro 14.11.2024., 17:59   #20
The Exiled
McG
Moj komp

The Exiled's Avatar

Datum registracije: Feb 2014
Iskreno, ne znam kaj točno je tu rijetko, jer te patike svi imaju i nose, neovisno koliko koštale, isto ko i ajUređaj, svi su toliko posebni da su si međusobno klonovi. Mislim, nema tog Boga da kupim patike za cijenu Threadrippera koje ama baš svi imaju, jer izgledaju isto, rijetkost na stranu, pa da ih onda čuvam da se ne oštete, jer vrijede neke nofce.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750
AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5
The Exiled je online  
Staro 14.11.2024., 18:00   #21
WraGG
Premium

WraGG's Avatar

Datum registracije: May 2006
Nemoj Taproot, sve ces rastjerati!! 😄😄
Nosim gotovo iskljucivo tenisice (eventualno zimi cizme) i uvijek imam 3-4 para solidnih, ali daleko je to od nekih kolekcionarskih primjeraka. Mada, moram priznati zanimljiv hobi. Mozda bih se i bacio u to, ali stvarno ne znam gdje bih ih drzao pored zene i tri kcerke, tj. njihove obuce. 😄😄
WraGG je offline  
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Zaključane teme

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno