|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Sneakerheads - ima li nas?
Pozdrav kolege. Ima ovdje nekoga tko je friški Sneakerhead/kolekcionar tenisica? Ako da, razmjenite info, gdje kupujete, što se kupuje? Ja sam trenutno na nekih 23 para u kolekciji, ponosan vlasnik Off-White Chicago Jordan 1 tenisica. Ja većinu kupujem vani, nešto sam bidao zadnje vrijeme StockX pa sam uspio uloviti dvoje SD low Najkice, ali još sam noob u tom svijetu. Mislim da ću u 12. mjesecu uzeti Travis Scott Air Jordan 1 "Medium Olive" i AirForce 1 NYC, ako bude sve po planu. Jel osim u Snipes, Buzz i sličnim trgovinama (Grossbasket, Zalando) ima kod nas načina za kupiti nešto što je nešto rijeđe na tržištu? StockX dosta uzima za verifikacije i validacije istih. JD je dobar vani, ali opet, nema nešto veći izbor od normalnih store-ova, osim JD ekskluziva. Čisto ako nas ima, da razmjenimo par poruka, gdje se kupuje. Zadnje izmijenjeno od: Mommistake. 14.11.2024. u 15:20. |
![]() |
![]() |
#2 |
mag.math.
Datum registracije: Dec 2021
|
Kolega, vi postajete prava pravcata Aleksandra Prijović ovog foruma. Mogao sam vas usporediti i sa osobom koja se zove Andrew Tate, ali niste baš takav macho muškarac pa vam je Aleksandra puno bliža pošto isto izvještava gdje je, što je i što ima u kolekciji. Još k tome vjerovao sam da se samo ženske osobe hvale sa obućom i putovanjima, ali očito vi isto imate takav poriv. Radi li se o ispraznom životu bez pravca i cilja ili je u pitanju nabijanje kompleksa kolegama sa ovog foruma tojest pokazivanje i/ili dokazivanje superiornosti tako da se iskompenziraju neke druge praznine? Čitam već neko vrijeme vaše napise koje daju informacije kako ste stručnjak u biznisu nekretninama, kako poznajete izbornika Dalića, kako ste oplovili i obletili zemaljsku kuglu više puta nego Vasco da Gama, Marco Polo i Yuri Gagarin udruženo, kako su vam auti od 40tak tisuća eura vrlo uobičajeni za kupovanje i eto sad imate i kolekciju tenisica koje proizvode od najjeftinijh materijala najjeftinija radna snaga na planeti. Čestitam na svemu, no možda da napravite i kakvu aplikaciju i/ili bazu gdje se ljudi mogu registrirati te da se upišu na listu čekanja da im budete kum na svatovima ili djeci prilikom crkvenih sakramenata jer ovako bih rekao da ste stup i krema hrvatskog društva. Jedina stvar mi nije jasna a to je zašto to sve pišete na informatičkom forumu znanom kao PC Ekspert Forum i zašto mislite da bi nas trebalo zanimati čime se bavite te zašto želite pažnju. Ako vam nije dovoljno pažnje, preporučujem platformu Tik Tok a za instrukcije što-kako uzeti mentora gospodina Kristijana Golubovića jer vam je tematika u suštini ista. Hvala i lijep pozdrav. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
hahhahahahahaahahahahahahahhahahaahahahhahahahahhaahhah ![]() Kiki za mentora ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Tenisice na IT forumu....really? |
![]() |
![]() |
#6 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Imamo i za to temu, ali tu nije riječ o patikama, već o tome kaj je Taproot fino sročil. ![]()
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Vjerojatno je čovjek zaključio kako mu mindset ljudi na ovom forumu najviše paše pa upravo s takvim ljudima želi komentirati svoje hobije. Uostalom, u svaštari već ima npr. sunčanih naočala, cipela i tenisica, a zaseban topic je vjerojatno pokušaj da se brže/lakše nađu interesenti. PS: Taprootovi komentari su uvijek vrh ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Premium
|
Čekaj, to je problem? SUP-ovi, naočale, romobili, MMA i slično nije problem? Jednostavno, ako je problem, zatvorimo temu i to je to, nikome na žao. Citiraj:
A tu i tamo bacim oko na svaštaru, šta da spamam procesore i grafičke, kad o tome pojma nemam. Ali eto, za dobrobit ljudi na ovom forumu, neću više. ![]() Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
#9 |
Xulos :)
|
https://www.youtube.com/watch?v=MT-nYytJ444 "Kida mi špaget i kida mi parče pramena" ![]() ![]()
#10 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Prije nego se tema zatvori, gdje čuvaš te šlape? Imaš neki walk-in ormar ili su samo posložene u nekoj svaštari? Bez zajebancije, zanima me jer sam išao guglat model koji posjeduješ. Citiraj:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
A prve parove kaj sam kupio, standard, ormar za cipele, imam neki ugradbeni veliki. I onda se toga nakupilo s vremenom, sada su u originalnim kutijama stackane u ormaru i/ili sobi, ovisno, neke nisam ni nosio još, samo probao. Legacy, lobsterice i to, kada sam ih kupio, odmah bacio kutije, nisam ni očekivao da ću ih imati više, uvijek 2-3 nosio, do kad ih nisam doslovno ubio. |
![]() |
![]() |
#12 |
49%winner
|
![]() |
#14 | |
DIY DILETANT
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
Šalu nastranu, ove hrvatske plačipičke treba poslati u Srbiju na par mjeseci, ljubili bi tlo hrvatsko kad bi se vratili. |
|
![]() |
![]() |
#15 |
49%winner
|
![]() |
#17 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() EDIT: kad iznosim neke tenke (uglavnom se poderu) bacim ih. |
|
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
|
Ma jasno, kao i većina, isti sam bio do prije godinu, dvije. Hobi kao i svaki drugi. Tržište je veliko, trži se, mi smo još uvijek malo out, ali doći će, već se otvaraju specijalizirani dućani po Budimpešti, Ljubljani itd. Generalno, tipa, Air Force 1, u RH možeš kupiti jedno 10-tak modela, a postoji oko 3-4 tisuće modela. Od 30EUR do par tisuća. I sve se može kupiti online. |
![]() |
![]() |
#19 |
The mighty pirate
|
Da nije ove teme, ne bih ni čuo za dotičnog ![]() Srećom, u youtube nisam ulogiran, pa neće utjecati na algoritam Isto ne kužim opsesiju tenisicama (pogotovo "rijetkim"). Kupim, nosim, potroše se, bacim. Nemam dosta prostora da bih imao ovakve hobije ![]()
#20 |
McG
Datum registracije: Feb 2014
|
Iskreno, ne znam kaj točno je tu rijetko, jer te patike svi imaju i nose, neovisno koliko koštale, isto ko i ajUređaj, svi su toliko posebni da su si međusobno klonovi. Mislim, nema tog Boga da kupim patike za cijenu Threadrippera koje ama baš svi imaju, jer izgledaju isto, rijetkost na stranu, pa da ih onda čuvam da se ne oštete, jer vrijede neke nofce.
AMD Ryzen 9 9950X | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x4TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | Seasonic GX-750 AMD Ryzen 5 7600 | Noctua NH-U12A chromax.black | MSI MAG B650 Tomahawk Wi-Fi | 128GB Kingston FURY Beast DDR5-5200 | 256GB AData SX8200 Pro NVMe | 2x12TB WD Red Plus | Fractal Define 7 Compact | eVGA 650 B5 |
![]() |
![]() |
#21 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Nemoj Taproot, sve ces rastjerati!! 😄😄 Nosim gotovo iskljucivo tenisice (eventualno zimi cizme) i uvijek imam 3-4 para solidnih, ali daleko je to od nekih kolekcionarskih primjeraka. Mada, moram priznati zanimljiv hobi. Mozda bih se i bacio u to, ali stvarno ne znam gdje bih ih drzao pored zene i tri kcerke, tj. njihove obuce. 😄😄 |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|