|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Pomoc pri kupnji nove grafe!
Evo dosla je nova grafa na red.Ni sam jos nisam siguran sta cu evo mislim se izmedju ovih grafa power color x850xt 2000kn iz vemila,gigabytove 6800GS 1500kn.Odma da kazen nije mi vazna podrska za taj hdr i shadere 3.0 i te ostale nove đinđe minđe , nisan neki ludi gamer jedino sta puno igram je cs:sourc i vako koju igru ala hl2 , nfs da se radi reda zaigra kad izadje.A oko mi bizi i na x1800xl pa se mislin da nekako skrpan jos 1000kn pa da buden malo duze mirniji jer stvarno mrzin kupovat hardware tia bi bit miran barem 2 godine sad znan da je malo glupo kupovat kartu od 3000kn+ za igranje jedne igre ali eto da mogu posli zaigrat kad mi pukne nesto novije sta izadje. Ostatak konfe je dfi ultra-d,2X512 mema sa utt cipovima,proc jos neman moran vidit kad ce dobit ponovo opterona 148 u vemila ako bude puno tribalo cekat uziman venica 3200+ , to bi ladia sonic tower.Malo je ovo glupo sta san iz mid klase grafa uletia u sami high ali jebiga eto kad stvarno mrzin kupovat hardware i da bi malo vise para samo da buden miran narednih 2 god. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
|
E da je li ko zna koji su cipovi na ovoj memi RAM DDR400 TWINX1024-3200C2 to mi prijatelj kupuje sutra u formela vazno je samo da ide do samo 420mhz jer drzi bartonu fsb na 210 mema je oko 1000kn. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Zule
Datum registracije: Mar 2005
|
1. x850xt će i više nego zadovoljit tvoje potrebe, mislim da nema smisla da kupuješ zadnji high end za premasnu lovu za ovo što si naveo. 2. ta mema će ići i puno više od 420Mhz, ne bih znao točno koji su čipovi, bude ti već netko napisao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
|
E iman jos jedno pitanje da ne otvaran novu temu sutra kupujen hdd pa sad gledan HDD HITACHI 160 GB, serial ATA-II, 7.200 o/min., 8 MB cache i HDD SEAGATE Barracuda serial ATA- II 7200.9 Plus 120 GB NCQ, 7.200 o/min., 8 MB cache , sataII se moze spoit na obicnu satu jel , inace koliko bi bile performanse vece da mi maticna ima satuII ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Što su već pograbili Optije iz ve-mulja !? ![]()
![]() |
#7 |
Premium
|
Evo kupia san na kraju power colorovu x850xt iz vemila 2025kn za gotovinu , koje su dobri driveri za nju , evo po prvi put iman ati karticu pa se jako slabo kuzin u njihove drivere , gledan na atijevoj stranici nove 5.13 pise da se mora imat neki net frame work? Jos iman jedno pitanje grije li se puno kartica jer mi ovaj hladnjak izgleda stvarno izvrsno , inace iman zalmana vf700alcu led sa stare 6600GT pa ce mo lako rijesit problem grijanja , uf da mi je rijesti sta prije proc. E da zna li ko ima li uopce igdi kupit sonic tower?? nesta je sa cjenika hgspota i linksa! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Mislim da ce ti ekipa preporucit Omega drivere bazirane na zadnjim Catalystima (5.13). Onda ne trebas imat .net Framework jer ne moras imat ni CCC (Catalyst Control Center) Siguran sam i da ces link na Omega drivere naci tu na forumu jer Jelc i ekipa redovito postaju opis i linkove kad izadje nova verzija. Eto..toliko od mene "nVidiasa" ![]() ![]()
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Mogu se skinuti i samo ATI-jevi driveri i koristiti sa njima ATI Tray Tools. Dakle-bez CCC-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Evo upravo sam vidio na stranicama od Omege da nema jos verzije bazirane na 5.13 ![]() Uglavnom, eto Jelc ti je lipo rekao da mozes skinut i origigi drivere bez CCC ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Spiderpig
Datum registracije: Jul 2005
|
Koji bi stvarno bili naj driveri za x850xt jer znam da sam koristio omege na 9800xt i sranje... gore nego sa atievim. Koristio sam sa 9800xt xg warcats. Ogromna je razlika bila između njih i običnih atievih. Oko 400 3d maraka 05. A sad jednostavno neće da se instaliraju, pa dok ne izađe 5.14 verzija koristim obične. Koji je vaš prijedlog |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|