|
![]() |
#2 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Re: klokan
Citiraj:
![]()
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#6 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Jel to ovo?
![]() |
![]() |
#8 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Jel to mene metko zove? ![]()
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
Inače bliži se natjecanje iz matiše...profa mi je rekla da moram vježbati, dala 100stranica zadataka pa sam joj se nasmijao u facu ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Bio ja u osnovnoj...prije 4 ljeta...bio sam mlad ![]() Ma to ti je banana...zadaci su ti tipa (bedastog jednom rijecju): Kad je kisa, mis je u rupi, kad puse vjetar, mis jede sir... Sad vani grmi, a kaj mis dela? ![]() ![]() ![]() al ima i onih matematickih... mislim da sam ja bil negdje oko 100 000 mjesta Takvi su ti bili zadaci prije par godina, kad sam ja bil na tom, valjda se nes promjenilo! Al, zapravo da ti velim istinu, nisam siguran dal je ovaj zadatak sa misem s toga klokana...brijem jedno 90% da je ![]()
![]() |
#13 | |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Citiraj:
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja sam imao priliku ić, al nisam.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
-.
Datum registracije: Feb 2004
|
Citiraj:
Ja sam bio zadnji put u 8. razredu, dakle prije 4+ godine (sad sam maturant). Uglavnom, dođeš tam, ove lagane zadatke (valjda 80% testa) rjiešiš za desetak minuta i onda ove di treba malo misliti ostaviš ili isto riješiš ![]() Uglavnom, čista smijurija i zezancija ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|