|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
bezicni stakor
dakle treba mi bezicni mis ..tj mojoj staroj. koji mis uzet? kak se oni opce pune ? dobiju se baterije s njim il punjac preko kojeg se pune ? koji uzet da je normalne cjene [ do 200 kn cca ] a da nema neki lag itd ? fala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jul 2003
|
jel valja kaj ovo ? Tipkovnica HR, TRUST 3011A, Wireless Tipkovnica + bežični optički miš, PS/2 , (13972) 194,00 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Ja namjeravam uzet žičanu tipkovnicu i miš za 400 kn, a ti bi za 200 kn uzeo bežično. Ne znam baš kolko je to kvalitetno...
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
Imate u KVARK-u, dobar mis. A jeftin. 36.00 KN. C2322, Optički, Black/Silver, PS2/USB, retail http://www.kvark.hr/index.cgi?menu_id=45&group_id=4 Bas ga danas kupio. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
Šta nije čovijek pitao za bežični!?
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Plasticni kirurg
Datum registracije: Mar 2005
|
07-12-2005 Vjerojatno ga je vec kupio. Ja naglasio "Imate" dakle koga zanima jeftin a odlican mis. A blizu je kvarka neka si kupi. Jer je jos ostalo par komada. ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|