|
![]() |
#2 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Ma nabijem ih... Preskupo... 128 mb verzija-1760 kn 237e 243$?????????? 64 mb verzija-1653 kn 223e 228$??????????? Pa oni prodaju skuplje R9500 vulgaris nego kaj dođe R9500PRO. I naravno ima ljudi kaj se ne kuže baš najbolje u to-kupit će 9500 vulgaris i onda se plakat... Pa R9500 PRO vani dođe 200$ AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa..................... ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
The One And Only
Datum registracije: Dec 2002
|
sto ces ![]() dodjemi da placem kad vidim da VIVO 9700pro (bba) dodje cca 450$ sto iznosi nekakvih 3500kn a kod nas za jos vecu lovu se prodaje obicna 9700pro a i sami znate koliko su AIW izvedbe skuplje... ![]() grozno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Balkane moj
Čujte, vani kroz nazovi državu, onu kroz koju prođeš za 20 min. kak se ono zove, Slovenija mislim i onda odeš i Austriju tamo je slijedeća vremenska prognoza: ATi 9500 (vulgaris) sa 64Mb dođe 195€ ili ti (tečaj od 20. je 1€ = 7,415 kn), dakle 1445,93 Kn, a onaj 9500Pro sa 128Mb je nekih 210€ ili ti 1557,15 naših novaca. Mislite da je to pljačka, je li netko od Vas probao kupiti Palma nekog u boji, recimo m130. Kod nas Vam je on 2.559,00, 2.932,62, 2.642,00 (u Elektormagicu (mislim da se tako zovu i kao oni su zastupnici je cijena i veća od navedenih). Vani ako kao budala uletiš u prvi dučan platiti ćeš ga 1804,93 (249,99$) ako si daš pet minuta truda i odeš u dva dućana platiti ćeš ga 1249,06 (173,00$) ako je tečaj dolara 7,220. Kako Vama nije jasno nas trgovci još uvijek smatraju neukim i priglupim neandrtalcima (sude po onome što svako jutro gledaju u pored sebe u krevetu i u ogledalu) pa misle da ako nešto ima malo boje i nije crno bijelo odma mora vrijediti 20% marže. I bez sranja oko PDVa i tome slično i u Austiji je skoro isti i još ga dobiješ nazad pa to molim i odbiti od gore navedenih iznosa. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The One And Only
|
hebiga ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
|
![]() Cijena RadeONa 9700 vulgaris i Pro sa 128 MB, uzmimo od istog proizvođča (naš slučaj Hercules/Gill...) je 362€ u odnosu na 449€ Pro verzije, dakle složenom i kom,pliciranom matematičkom operacijom (za navedene neandrtalce) to je 87€ odnosno naših novaca 645,11 je razlika. Cijene važe u Austriji (cijena sadrži mever koji se još dobije nazad, dakle još jeftinije) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
|
HGSpot
Ma mislim, HGSpot je HGspot, tamo nema ništa smisla i reda. Tamo se ne zna tko pije, a tko plaća ili ne plaća. Kako ti netko smije staviti password na komp koji si si kupio i uredno platio, mislim, ako ne znate (radi ovog bi me HGŠrotovci mogli povuć za ja..) password Vam je za BIOS 1234 (uistinu nije zezancija) ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#11 |
MadModerator
Datum registracije: Sep 2002
|
I nije to sve. Jedan Frend iz razreda kupi u HGspotu matičnu (neznam sad koju) od 1500 Kn. Naravno zna se šta ide uz matičnu ali on ništa nedobije osim matične, uputa i CD-a s driverima. Uzeo ju je zbog bespatne dostave i jer je tu bila najjeftinija.
![]() |
#12 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Re: HGSpot
Citiraj:
naplacuju ti drugi ide kabl..moje iskustvo... ma decki su imali vec par bisera...ja sam jednog gadnog nakratko popusio ne pazeci...naime izvalili su da je hyperthreading AMD-ov i da ga je Intel licencirao i koristi...a ja prije cuo za hypertransport koji je AMD-ov ... i nisam procitao thread nego transport... a kak mene taj p4 zanima 0% nisam obazirao se previse...e to se desi kad radite cijeli dan i pet minuta prije padanja u krevet citate mejl... do tada sam mislio da Hrvoje ima veze s tim komponentama koje narucuje..a prije toga mjesec dana je pisao debelu ispriku svima posto je izvalio neku politicki nepodobnu glupost... sad newsletter citam tek toliko da vidim kaj su dobili novog..neda mi se na njihov cjenik ici... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
|
|