Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > AMD Radeon
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 20.12.2002., 22:48   #1
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Datum registracije: Sep 2002
Ati Radeon 9500 U Hr!!!

Stigao je u HR. Ali nije pro. HGSPOT
Također su stigle i nove nForce ploče.
Staro 20.12.2002., 23:29   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ma nabijem ih...

Preskupo...

128 mb verzija-1760 kn 237e 243$??????????
64 mb verzija-1653 kn 223e 228$???????????

Pa oni prodaju skuplje R9500 vulgaris nego kaj dođe
R9500PRO.

I naravno ima ljudi kaj se ne kuže baš najbolje u to-kupit će 9500 vulgaris i onda se plakat...

Pa R9500 PRO vani dođe 200$

AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa.....................
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.12.2002., 00:51   #3
Mutter_Parazyte
The One And Only
Moj komp

Mutter_Parazyte's Avatar

Datum registracije: Dec 2002
sto ces nemos nista kad smo u banana drzavi...

dodjemi da placem kad vidim da VIVO 9700pro (bba) dodje cca 450$ sto iznosi nekakvih 3500kn a kod nas za jos vecu lovu se prodaje obicna 9700pro a i sami znate koliko su AIW izvedbe skuplje...

grozno
Mutter_Parazyte je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2002., 01:14   #4
tor
Administrator
Moj komp

tor's Avatar

Datum registracije: Nov 2001
Citiraj:
Originally posted by Jelc
Ma nabijem ih...

Preskupo...

128 mb verzija-1760 kn 237e 243$??????????
64 mb verzija-1653 kn 223e 228$???????????

Pa oni prodaju skuplje R9500 vulgaris nego kaj dođe
R9500PRO.

I naravno ima ljudi kaj se ne kuže baš najbolje u to-kupit će 9500 vulgaris i onda se plakat...

Pa R9500 PRO vani dođe 200$

AAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaa.....................
A kaj si očekivao? Da ti prodaju pro verziju po 1300 kn? Nemoj me nasmijavati ovako kasno...
tor je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2002., 01:44   #5
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Balkane moj

Čujte, vani kroz nazovi državu, onu kroz koju prođeš za 20 min. kak se ono zove, Slovenija mislim i onda odeš i Austriju tamo je slijedeća vremenska prognoza: ATi 9500 (vulgaris) sa 64Mb dođe 195€ ili ti (tečaj od 20. je 1€ = 7,415 kn), dakle 1445,93 Kn, a onaj 9500Pro sa 128Mb je nekih 210€ ili ti 1557,15 naših novaca. Mislite da je to pljačka, je li netko od Vas probao kupiti Palma nekog u boji, recimo m130. Kod nas Vam je on 2.559,00, 2.932,62, 2.642,00 (u Elektormagicu (mislim da se tako zovu i kao oni su zastupnici je cijena i veća od navedenih). Vani ako kao budala uletiš u prvi dučan platiti ćeš ga 1804,93 (249,99$) ako si daš pet minuta truda i odeš u dva dućana platiti ćeš ga 1249,06 (173,00$) ako je tečaj dolara 7,220. Kako Vama nije jasno nas trgovci još uvijek smatraju neukim i priglupim neandrtalcima (sude po onome što svako jutro gledaju u pored sebe u krevetu i u ogledalu) pa misle da ako nešto ima malo boje i nije crno bijelo odma mora vrijediti 20% marže. I bez sranja oko PDVa i tome slično i u Austiji je skoro isti i još ga dobiješ nazad pa to molim i odbiti od gore navedenih iznosa. HGŠrot, Chipoteka, ... i svi njima slični
Black Dragon je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2002., 01:49   #6
Mutter_Parazyte
The One And Only
Moj komp

Mutter_Parazyte's Avatar

hebiga sto ces... inace full si u pravu... da mogu i da je prica sa carinom i oporezivanjem na nasim granicama drukcija vjerovatno bi narucio iz vani jer bi mi se vise isplatilo, a ovako smo prisiljeni kupovat srot kod nasih distributera za "malogradjanstvo sa balkana" gad dem it
Mutter_Parazyte je offline   Reply With Quote
Staro 21.12.2002., 11:41   #7
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Neznam kako je vani ali 9700 i 9700pro imaju razliku ucijeni od nekih 100 kn. Nije li to premala razlika????
Staro 21.12.2002., 16:28   #8
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

Question Kako 100 kuna

Cijena RadeONa 9700 vulgaris i Pro sa 128 MB, uzmimo od istog proizvođča (naš slučaj Hercules/Gill...) je 362€ u odnosu na 449€ Pro verzije, dakle složenom i kom,pliciranom matematičkom operacijom (za navedene neandrtalce) to je 87€ odnosno naših novaca 645,11 je razlika. Cijene važe u Austriji (cijena sadrži mever koji se još dobije nazad, dakle još jeftinije)
Staro 21.12.2002., 20:19   #9
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

Da tako je u Austrriji. A ja sam mislio u HR tj u HGPOTU. tu je razlika oko 100KN.
Staro 21.12.2002., 21:48   #10
Black Dragon
Premium
Moj komp

Black Dragon's Avatar

HGSpot

Ma mislim, HGSpot je HGspot, tamo nema ništa smisla i reda. Tamo se ne zna tko pije, a tko plaća ili ne plaća. Kako ti netko smije staviti password na komp koji si si kupio i uredno platio, mislim, ako ne znate (radi ovog bi me HGŠrotovci mogli povuć za ja..) password Vam je za BIOS 1234 (uistinu nije zezancija) Mislim i onda Vam oni i naplate IDE kablove koje ste inače već jednom platili kada ste kupili matičnu, dijagnostika kvara Vam je 200,00 kn na PC koji ima garanciju (ali Vi nemate garanciju na PC već na komponente), ... Ne znam jeste vidjeli novu foru, ljudi (to je za njih kompliment) su si umislili da su u najmanju ruku Compaq ili HP, dakle ako platite 12% vrijednosti PCa extra dobijete 3 godine garancije, ili ako platite samo 7% na cijenu dobijete 2 godine. Mislim su oni tamo prolupali definitivno. I sada se ti isčuđavaš za nekih 100 kn razlike, ako njih pitaš oni vjerojatno ni ne znaju šta je ATi 9700 ili 9700Pro, misle da ide 33,33 kn cijena gore po broju slova.
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Staro 21.12.2002., 23:25   #11
MadBoY
MadModerator
Moj komp

MadBoY's Avatar

I nije to sve. Jedan Frend iz razreda kupi u HGspotu matičnu (neznam sad koju) od 1500 Kn. Naravno zna se šta ide uz matičnu ali on ništa nedobije osim matične, uputa i CD-a s driverima. Uzeo ju je zbog bespatne dostave i jer je tu bila najjeftinija.
Staro 22.12.2002., 03:55   #12
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Re: HGSpot

Citiraj:
Originally posted by Black Dragon
Ma mislim, HGSpot je HGspot, tamo nema ništa smisla i reda. Tamo se ne zna tko pije, a tko plaća ili ne plaća. Kako ti netko smije staviti password na komp koji si si kupio i uredno platio, mislim, ako ne znate (radi ovog bi me HGŠrotovci mogli povuć za ja..) password Vam je za BIOS 1234 (uistinu nije zezancija) Mislim i onda Vam oni i naplate IDE kablove koje ste inače već jednom platili kada ste kupili matičnu, dijagnostika kvara Vam je 200,00 kn na PC koji ima garanciju (ali Vi nemate garanciju na PC već na komponente), ... Ne znam jeste vidjeli novu foru, ljudi (to je za njih kompliment) su si umislili da su u najmanju ruku Compaq ili HP, dakle ako platite 12% vrijednosti PCa extra dobijete 3 godine garancije, ili ako platite samo 7% na cijenu dobijete 2 godine. Mislim su oni tamo prolupali definitivno. I sada se ti isčuđavaš za nekih 100 kn razlike, ako njih pitaš oni vjerojatno ni ne znaju šta je ATi 9700 ili 9700Pro, misle da ide 33,33 kn cijena gore po broju slova.
ma bios password je u jednu ruku ok jer imas neznalica koje znaju svasta sprckati..

naplacuju ti drugi ide kabl..moje iskustvo...

ma decki su imali vec par bisera...ja sam jednog gadnog nakratko popusio ne pazeci...naime izvalili su da je hyperthreading AMD-ov i da ga je Intel licencirao i koristi...a ja prije cuo za hypertransport koji je AMD-ov ... i nisam procitao thread nego transport...

a kak mene taj p4 zanima 0% nisam obazirao se previse...e to se desi kad radite cijeli dan i pet minuta prije padanja u krevet citate mejl...

do tada sam mislio da Hrvoje ima veze s tim komponentama koje narucuje..a prije toga mjesec dana je pisao debelu ispriku svima posto je izvalio neku politicki nepodobnu glupost...

sad newsletter citam tek toliko da vidim kaj su dobili novog..neda mi se na njihov cjenik ici...
msvrtan je offline   Reply With Quote
Oglas

Oglas
Oglasni prostor

Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno