|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Napajanje finale
Suzio sam izbor na 2 napajanja: 1.Sharkoon Silent Storm 480W http://bing.hr/product_info.php?cPat...oducts_id=1025 2.Enermax Liberty 400W http://bing.hr/product_info.php?cPat...oducts_id=2082 Oba su hebena i kvalitetna po testovima na netu.Nisam našao ništa protiv njih,osim za Enermax da je bučniji.Mislim,meni nesmeta pretjerano buka.Ionako su mi upaljena 2 kompa stalno i sve skupa se dosta čuje.Moš se mislit kad upalim i treći ![]() Što mislite?
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
enermax. a fortron 450-500w u vemilu (mislim da imaju i modularne kabele - bluestorm) i jako su tihi i stabilni. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Ovaj SilentStorm je pritajeni Enermax NoiseTaker, tako da nemaš što razmišljati ![]() Što se tiče BlueStormova, ta napajanja su IMHO korak nazad za Fortron i ne bi ih nikome preporučivao. Ne kažem da su nekvalitetna, ali su precijenjeni za ono što nude. I nisu modularni. Niti bi modularna napajanja preporučivao. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Na spojevima ima gubitaka, i u smislu kvantitete i kvalitete. U svakodnevnoj uporabi se to ne vidi, ali kod zahtjevnijih korisnika i OCera je klasično napajanje preporučljivije. Ja sam zagovornik čistog pristupa i po meni je modularno napajanje više šminka nego potreba. Ali tko voli, nek izvoli. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Znači Sharkoon ![]()
![]() |
#8 |
M.U.P.
Datum registracije: Sep 2004
|
Vjerovo ili ne i 370w bi ti bio dosta.
![]() |
#9 |
Premium
|
Evo danas stigo Sharkoon Silent Storm 480W i odma san ga stavija u kantu iz siga.Moram priznat da je napajnje hebeno naspram codegena ![]() ![]() Nekužim se u te napone ali mi tu nešto smrdi ![]() Možda san zabrija ili everest baš nije točan pokazatelj napona?
![]() |
#10 | ||||||||||
Moderator
Datum registracije: Jan 2003
|
Bit ce da ploca laze, stoga najbolje multimetar u ruke i mjeri rucno svaki rail ponaosob (5V i 12V), naravno optereti ga s necim (3dmark, prime...) prije mjerenja.
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 | |
Premium
|
Citiraj: