|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
Laptop Siemens do 9000kn
Da li se isplati ovaj laptop: AMILO A1650G Fujitsu Siemens: * Mobile AMD Athlon 64 Processor 3400+ * Microsoft Windows XP Home * Microsoft Works 8.0 * 512 MB DDR, 80 GB HDD * 15.4 WXGA GLare, DVD Multi Format DL Burner, WLAN * ATI Mobility Radeon Xpress 200 up to 128 MB * Jamstvo 2 godine 8.663,00 kn (PDV uključen) Link. (Ako ne prikaže laptop kliknite na Hrvatsku zastavicu u lijevom kutu.)
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Jako dobro poslovno rijesenje... Vidim da Impuls nudi u FUJITSU-SIEMENS AMILO A1650G i Microsoft Works 8.0, 80GB HDD, te dolazi sa AMD Athlonom64 3400+, za razliku od drugih ducana u kojima je "isti" nesto jeftiniji no dolazi sa samo 60GB HDD te Sempronom64.... Da ne govorimo da im AMILO A1667G za istu cijenu kao recimo u Micronisu daje i X700 Mobility... Kod kupnje laptopa treba biti oprezan... isti nazivi neznace da se radi o identicnim laptopima pa osim cijene treba dobro pogledati popis komponenti... Takoder za Impuls pouzdano znam da te nece shebati dok se recimo sa nekim ducanima (barem ako narucujes iz Rijeke) uvijek moras natezati...NIKADA nisu poslali iz prve software, a sitnice poput torbe, kabela i sl. valjda nikome netrebaju pa u pravilu zaborave poslati-jednom rijecju- katastrofa... Zadnje izmijenjeno od: E.T.. 19.01.2006. u 22:55. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
koliko imam iskustva sa mikornisom, uvijek je sve bilo vishe manje ok. naruchio sam tri laptopa odozgo za zenu/sestru/psa, hp nx6125 uvijek, problema nije bilo, kako je laptop bio na stanju, drugi odnosno treci dan je i stigao. jednom je bio problem sa punjacem laptopa, isti je prdnuo nakon 10dana, te je bio malo duzi put i duze cekanje da poshaljem kabel za zagreb, i zamjenski dobijem nazad. sto se tice impulsa, vidim da imaju par "ozbiljnih" laptopa u ponudi, dobro opremljenih, sto hardware-ski sto software-ski, po veoma povoljnim cijenama.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|