|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
SuSe 10 - veliki problem
Pozdrav svima i odmah da se bacim na posao. Evo napokon i ja se rekao bacit u linux vode pa da malo isprobam sto sve nudi i kako sve sljaka. Nabavio sam suse 10 jer mi frend preporucio da je kao dobar. E odmah da pitam , sto je bolje : Gnome ili KDE jer prvi put sam instalao GNOME i cini se onak ok, cist solidno, radi sve ... i onda nastupio problem ... otvorim firefox, ili bilo sto drugo , kliknem na nesto i paf ... komp se smrzne ... tako to islo uokrug pa ja obrisao linux pa ponovo isao stavit... Ovaj put sa KDE-om ... ok ima male razlike u sucelju al ono, snasao sam se...i tako ja sav sretan pokrenem opet onaj YA... nesto ... uglavnom da update napravim i smrzne se pc ... pa restartam i reko idem na forum i smrne se pc... pa restartam i pokrenem onaj audio player, i kliknem na pjesmu ... i pogodite sto ? pc se smrzne :mad: e sad mi lagano pun kufer svega i neznam vise sto da radim pa sam odlucio trazit profi pomoc... jer ovo me stvarno pocelo izludjivat ![]() pomagajte ljudi ako znate ... 1. probao sam izvadit memoriju i ocistit konektore, vratio natrag i isti problem 2. ocistio komplet cijeli komp iznutra, cist je kao suza 3. izvadio graficku i sve ostale prikljucke koji bi mogli izazivat neke probleme ako nisu dobro spojeni i sve ih ocistio i vratio tako da i sa te strane sve bi trebalo biti ok Zadnje izmijenjeno od: Blue Eyes. 21.01.2006. u 19:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Re: SuSe 10 - veliki problem
Citiraj:
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2006
|
imam xp i sad sam u njima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2005
|
nije ti problem u update-u... Meni se ista stvar desavala sa SUSE 10 i SUSE 9.3.. Razlog je bila memorija koja jednostavno nije sa njim radila kako spada... Ne znam zasto.. Sa svim drugim distrama nije bilo problema ali sa nji je... Probaj novi ubuntu...odlican je.. A sto se tice tvog pitanja, Gnome ili KDE.. Sve ti je to stvar ukusa.. Ja preferiram Gnome jer je nekako ozbiljniji..KDE mi je previse nalickan kao neka igracka |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|