|
![]() |
#1 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Kakav hardware pod bor???
Dakle... ![]() Sa čime se imate u planu počastiti za Božić? Bilo da ćete nažicati starce,oteti djeci od usta,izmaltretirati bližnje, ili potrošiti teško zarađene novce??? Kod mene je stvari stoje ovak: Pita mene zlato moje:i...kaj...ti bi ko bog htio pod bor onaj HD 80 giga s kojim me maltretiraš već tri mjeseca? Pa nemoraš...znaš...nije baš jeftin velim ja ...ajd dobro kad si već tako zapela... ![]() A-ha...a kaj bum ja dobila...??? A ja ko iz topa-jednu krasnu TV-karticu ![]() A joj...popizdila žena skroz ![]() Pa ti reci...ko će ženama udovoljit... Hmmm...a da je iznenadim sa novom R9500PRO??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Nemreš ženama udovoljiti. Kupi joj onda novi proc. Što će je zadovoljiti ako to neće? Ja ću se počastiti sa borom. To je jedino što mogu očekivati ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
Feldwebel
|
Kakav bu izgledao do tri kralja. Zna se kada se ide po bor. Zadnji dan. Tako se i 31. odlučuje o dočeku nove godine. U suprotnom nema svoju čar. Buš od mene nešto softwarea dobio. Recimo litricu antifriza. ![]()
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
ja mozda uzmem HDD 60GB ![]() graficku MX 460 ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Feldwebel
|
Prepričah sadržaj ovih napisa boljoj trećini uz oštar prosvjed kako: "ja ne mogu dobiti nikakav procesor i uz obečanje da će ona dobiti moju svekoliku ljubav ako mi ga kupi". Odgovor: "Tabletice su ti pri kraju i njih ćeš dobiti pod bor, a možda i prije. Procesor ćeš dobiti kada se financijska situacija malo popravi." Zaključak: Biti ću malo manje bolestan, procesor nikada neću dobiti. Živite sami i sami odlučujte o procesorima koje kupujete. Možda nećete imati love ali ćete biti sretni.
![]() |
#8 |
PC Ekspert
Datum registracije: Sep 2000
|
RAK Legendo!!!! Eto, sam da se nadovezem na tvoj post, ja cu VJEROJATNO prosverat M$-ov volan pod bor, iako sam pokuso boljoj polovici objasnit da bi bilo fora da mi kupi isti. Odgovor je bio tipa: "Si ti normalan, di bus jos i to stavil! Dost ima smeca u onoj tvojoj sobici, nemre se ni ormar otvorit! Sad bus jos i nekakve volane nutra navlacil" Teska je sudbina nas proletera i udarnika...Djeco uzivajte dok mozete |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Ovo ispod nisam ja! :)
Datum registracije: Sep 2002
|
Citiraj:
Počet će mi plakat, pa će je sin vidit, pa i on, pa će doć susidi, da šta tučem familiju, pa će svi skupa ubit boga u meni. Eto, tako sam zaboravio na volan, hard, grafičku. SVE.
![]() |
![]() |
#10 |
Faraon
Datum registracije: Oct 2002
|
Ja imam osjecaj da cu od bolje polovice dobiti nekog plisanog medu ili nekog drugog pripadnika zoloskog vrta napunjenog vunom i od sintetike to je njoj slatkoooooooooo mozda ga gurnem u 80mm na limu samo steta sto bi zaustavio lopatice ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Super Moderators
|
Ma meni su Prosinac i Siječanj živa financijska katastrofa... Božić,Nova,a u Siječnju i meni i ženi rođendani... A i telka mi stepava nogicama ![]() Da bar kod nas ima kao vani onak veliki centri,Mediamarkt npr. pa da možeš uzet i na nekakvu kredu |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
|
mmmm... da ... ljepo bi mi se bilo nadati da mi draga kupi piz hardwarea za komp... Mnogo prije nego piz hardwarea ocekujem da cu dobiti nesto ala.... parfem, vestu, kaput, kapa, rukavice.... nedo bog neku knjigu koju bi po njoj trebao procitati... i takvima slicne stvari... ona uvijek zna sta mi treba???????? A sto bi htio od hardwarea.... nove dobro Bose zvucnike ili 19" flat super Sony monitor... e to bi me bas razveselilo... skromnost mi nije vrlina hihihiihhi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
PC Ekspert
|
Moja zena zna da nisam normalan pa vrlo cesto dobivam stvari poput tastature, misha i sl. kao poklon. Znam sto me ceka kad me pita stvari poput "ovaj tvoj mish ne radi bas dobro. si razmisljao o novome? i ako jesi, koji model?" ![]() ![]() ![]() Sto reci nego da ju obozavam! ![]()
![]() |
#14 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Kaj će meni moja žemlja pokloniti pojam nemam ali hardware neće biti i znate kaj ne treba mi! Ni ja ne mogu vjerovati eto desilo se i to ne "žudim" ni za jednim pizom hardwarea!! Ali ako već moram birati (od hw) ... pa recimo PS2 i Gran Turismo 3 to bi bilo lijepo. Mada to sam sebi ne bi kupio (po trenutnim cijenama). |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
PC Ekspert
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
inace di ti je sig? ili ovaj grrr...nesto je marka kompa? provjerio sam na netu i nisam mogao naci pa u tom slucaju mora da je kucna radinost ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Somewhere around Barstow
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
PC Ekspert
|
za ps1 dobar emulator je epsxe ili tak nekak, ne znam ni sam kak se vise zove... no za ps2 nisam vidio niti jedan koji radi pa me zanima da li netko zna neki dobar (ali ps2, NE psx1)? O.
![]() |
#20 |
Super Moderators
|
Ima li tko iskustva sa Amiga emulatorima??? Joj....baš bi si htio odhaklat neke igre sa Amige ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|