|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
LCD televizija
ne znam jesam li falija podforum, ako jesam pribacite. Zanima me neka jeftinija (najjeftinija ![]() Šta mi preporučujete
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
da probaš samsung slim-fit katodni? hd ready, komponentni ulaz, podržava progressive etc. ako se ne varam oko 5k kn dojde, a puno je plići od običnih katoda (neki modeli imaju probleme sa geometrijom, ali mislim da imam servisne kodove na disku, pa javi ako trebaš). ako ideš na jeftiniji lcd, vrlo vjerovatno ćeš dobit neki junk sliku sa najosnovnijim priključcima koje će u zemaljskoj slici biti blown-away by malo skuplji crt aka navedeni samsung. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
ako ti ne treba HDTV-ready pogledaj one ''starije'' modele od sony-a...meni je slika izgleda skroz o.k...bolja od ostatka sto je u to vrijeme bilo u ducanu... Cini mi se da je 27'' bila oko 5999Kn a 30'' 7999... Poznanik je izabrao Sony od 27'' umjesto Samsung SlimFlat jer mu je sony imao bolju sliku, iako je samsung hdtv ready a sony nije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
vidim da ti pise da si iz splita...provozaj se do peveca, tamo u ducanu imaju LCD od sony-a, samsunga, sharp, neki no name, cini mi se da imaju i slimflat ( dobro mozda sam falio naziv ) samsung pa usporedi...doduse signal im je ocajan u ducanu, mozda da zamolis da ti spoje neki dvd player da usporedis kvalitetu slike... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
e hvala
|
|
Oglas
|