|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
sound recorder : trebam pomoć
Molio bih ako netko zna da li je moguće negdje u windowsima podesiti da sound recorder snima duže od 60 sec. unaprijed zahvaljujem na odgovoru
![]() |
#2 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
nazalost, mislim da ne. to je i mene znalo muciti kada bi zelio snimiti neke stvari na brzinu, a nisam na svojem racunalu, dakle bez prikladnog softwarea. u tom slucaju bih stisnuo record i pustio da snima "tisinu" neke 3-4 minute ili koliko mi vec treba za pjesmu, te nakon toga na pocetak, i sa time bih dobio minutazu koja mi treba. ![]() svakako preporucam software poput cool edit pro, adobe audition, cakewalk i slicne...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2005
|
ili na nacin da sa mute-anim mikrofon snimish 60sekundi tishine. saveash file kao neko_ime.wav. nakon toga idesh na edit pa na insert file, i otvorish onaj prethodno snimljeni. sada ces dobiti 120s. i tako ponavljash dok ne dobijesh dovoljno vremena za snimiti zeljeni zvuk. ![]()
![]() |
#6 |
Premium
Datum registracije: Jun 2002
|
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
How to Increase the Maximum Recording Time in the Sound Recorder Utility http://support.microsoft.com/kb/q82215/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2003
|
Re: sound recorder : trebam pomoć
Citiraj:
Vidim da u sigu imaš ATI karticu, pa vjerojatno imaš i ati tray tools koji ima i sound recorder. Tools & options --> general options --> audio recorder |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
a imaš i auacity koji je besplatan. neznam za ove druge al tak. i instalacija je nekih 2 i pol mb-a. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
pa reko je da oce sound recorder na vecu minutazu. @atha: istim sam se trikom i ja sluzio kad sam bio u frci.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|