|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
S3Graphics Chrome S27
Što mislite oće li se prodavat ove kartice http://theinquirer.net/?article=28809 kod nas.Nije neka konkurencija Atiju i Nvidiji ali je dobrodošla bilo koja.Mislim da će nać svoje kupce i u hr. Evo i jedan review:http://xbitlabs.com/articles/video/d...hrome-s27.html
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Bilo bi dobro da stigne,ja bih ju vjerojatno uzeo kada predjem na drugi socket i pciex vga.Malo trosi,nema cooler od 400g,ima dobar boj implementiranih tehnologija i u rangu je nv6600.Ponekad nest zaigram starije proizvodnje pa je za mene idealan izbor. Evo i par linkova za znatizeljne. vww.pcpop.com/doc/0/121//121217.shtml Korejski site,review na 3 platforme . Chrome S27 SLI na VIA K8T900,Intel i975X,nForce4 SLI (3dmark 03&05 rezultati i slike sa svake od platformi.) Inace novosti,driveri,linkovi na reviewe i sve vezano uz S3 moze se naci na: w w w.chrome-center.com/ |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 | |
Junior Member
Datum registracije: May 2003
|
I ja, samo sam umjesto savega, vec presao na TNT2.. Po ovom reviewu to je bolje od ati 1300 i nvidia 6600 vulgaris. Citiraj:
__________________ |
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
![]() Grafa je dobro "vrtila" Wolfenstein,Quake itd... Puca me nostalgija,hehehe....
![]() |
![]() |
#6 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Ooo.. ja bi volio da to stigne, ako nista drugo zbog konkurencije..ali nekako sumnjam da ce to kod nas biti moguce nabaviti. A eto, i ja sam jedan bivsi vlasnik S3 kartice... Savage4 32MB... Kao sto netko vec rece, stalno skidanje novih i modanih drivera, iako u biti origigi driveri nisu bili toliko losi jer mi je manje vise sve radilo... samo se znalo tu i tamo dogodit da nesto steka s jednom verzijom drivera, a s drugom leti ![]() ![]() ![]() Najbolje je u svemu tome sto je lik kojem sam je na kraju prodao stalno imao problema s njom... a meni je 2 godine radila k'o urica ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Jan 2004
|
Ja josh imam u drugom compu Savage 2000 & u ladici Trio64V+ PCI. Usput kad vec govorimo o S3-u neki kinezi su sklopili S3 Combo Driver pack (u stilu Catalysta i Forcewarea) ali unofficial radi manjka supporta S3-a za stare serije Savagea,Twistera,ProSavagea itd.Podrzane su i najnovije S27. Combo je velik 13MB za WINXP / 2k i podrzava sve chipsete iz S3-a ikad napravljene te podrzava i sve S3 IGP za laptope. http://61.41.253.219/dizn/pds/graphi...p/3DP_UD35.exe Eto ako nekome treba driver za stari comp ili prijenosnik. U attachu je lista podrzanih chipseta.... Zadnje izmijenjeno od: celduce. 22.11.2006. u 22:14. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|