Forumi
Home Pravila i pomoć Članovi Kalendar Današnji postovi

Povratak   PC Ekspert Forum > Ostalo > Razno
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 10.12.2002., 22:18   #1
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
snimanje tv programa

ja razmisljam kupiti tv tunericu tako da mi glumi video uglavnom...kako me cesto nema doma nikad ne uhvatim par serija koje zelim gledati...

e sada koju tunericu i koliko od iste mogu ocekivati..naime ne zelim snimati u nekoj srot kvaliteti posto imam kablovsku i sl pa je signal dobar...b=mrzim tv ripove gdje serija od po ure stane u 50 mb...

u autronicu imaju neku tunericu za 350 kn koja mi se cini cak i ok ali mi je prejeftina...a druga opcija je msi tv@nywhere koja je 500 kn i ima neki novi cip te stari dobri hauppage koji pak kosta od 700 do 1000 kn i imao je problem s amd-om prije..

svaka ima svoje kvalitete ali i lose strane...npr o msi nema po netu ali ju msi hvali..frka je taj neki novi chip..necu da ispadne nekompatibilan sa svim zivim i sl...

puno hvala na buducim odgovorima
msvrtan je offline   Reply With Quote
Staro 10.12.2002., 23:52   #2
Jelc
Super Moderators

Datum registracije: May 2002
Ja sam nekaj čital na netu o MSI-ju i škvadra nije baš zadovoljna...
mislim da sam to našao na nekom siteu koji se bavi prodajom pa škvadra komentira kupljeno.
Ja si isto nekaj tražim-gruntam si između Leadtak XP 2000 deluxe i TeraTecove kartice...
Mislim, rađe bi uzeo stereo karticu npr TT Singery 400 ili još bolje 600(600 je sa radiom)
Leadtek nije tak kvalitetan ali daje najviše za tu lovu...
Pa si ti misli...
Jelc je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 12.12.2002., 14:33   #3
vector
Registered User

Datum registracije: Dec 2002
e ja sinja terratec synergy 400 (tako nekako), pari mi ful OK! i ja bi si to kupio, nadam se da cu skupit do bozica tih cca. 550kn pa se uputit do ve-mila!

gretz
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Pravila postanja
Vi ne možete otvarati nove teme
Vi ne možete pisati odgovore
Vi ne možete uploadati priloge
Vi ne možete uređivati svoje poruke

BB code je Uključeno
Smajlići su Uključeno