|
![]() |
#1 | ||||||||
Senior Member
Datum registracije: Nov 2001
|
PC.x vs. HT Fujitsu Siemens Scaleo 400
Ima li koja pametna glavica koju informaciju više, gdje bi se dalo nabaviti, pod istim uvjetima, za istu cijenu, paket kao "Hoću Internet" samo da budu malo kvalitetniji djelovi. Znam da je to moguće, samo najbitnija stvar od svega je dostava, koja mora biti u ličko senjsku županiju, konkretno u Senj! Znači; - mora biti na 24 rate - rata nesmije biti veća od 345kn - mora imati printer i OS - ostali hardweraj min. isti kao kod HT-a, a nije teško dobiti i jači za iste novce ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Večina firmi će ti dati na 24 rate na master ili american za tu cifru. Dostavu imaju gotovo svi a ti izaberi konfiguraciju. Nešto ti naplate dostavu i to je to. Znam da HG Spot ima to konkretno, a za ostalo se raspitaj.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
Konkretne konfiguracije me više intresiraju. btw. thnx !
![]() |
![]() |
#4 |
Feldwebel
Datum registracije: Feb 2002
|
Kakva kritika? Sve je integrirano, zastarjelo, jeftino. Nema tu ništa toliko koštati osim "Siemens". Kakve bi ti htio uvjete. Imaju firme i kredit i sl. Složiš komp za 7000 kn i rata će biti i manja od ovoga, a za 7000 se da dobiti pravi stroj. Svakako ne sa integriranom grafikom i 128 MB RAM-a.
![]() |
#5 |
Billy lives forever
Datum registracije: Dec 2001
|
Ma biži ti od Hineta. Taj komp je zadnji šrot. Gledajuć komponente ne vridi sve skupa 3500kn. A to što je Siemens ne znači ništa, mogu i ja stavim naljepnicu ''posložio Stormeye od japanskih dijelova'' ![]() Kužiš?
![]() |
#6 | ||||||||
Senior Member
|
Ma velika stvar što me muči je dostava u ličko senjsku županiju (Senj), i kako će ti ljudi od tamo sredit kredit, il što je potrebno za kupovinu na 24 rate. Tako da uvjeti moraju biti 100% isti kao u HT-a, samo da komp bude bolji, u najgorem slučaju za iste novce!!!
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|