|
![]() |
#1 |
PC Ekspert šerif
Datum registracije: Feb 2002
|
Pomozite meni jadnom...
...da nadjem neki 17" monitor. Treba kostati do 2000 kn u ducanu, da je flatscreen i da valja. Ja sam mislio uzet samsung 755DFX, ali to je "star" monitor pa vi ljudi mozda znate nekaj boljeg u tom cienovnom rangu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Pomozite meni jadnom...
Citiraj:
![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
PC Ekspert šerif
|
Re: Re: Pomozite meni jadnom...
Citiraj:
To i sam znam, ali ja nemam tolko love. Stvarno si mi puno pomogao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2002
|
Re: Re: Re: Pomozite meni jadnom...
Citiraj:
![]() |
![]() |
#5 | |
PC Ekspert šerif
|
Re: Re: Re: Re: Pomozite meni jadnom...
Citiraj:
Hmm, to i ja znam, koji model ak' neko zna?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Feldwebel
|
17 SAMSUNG, SM757NF, 30-96 kHz, 0.25 mm, NaturalFlat 2.189,00 Ako toliko nedaš ili nemaš za monitor, nemoj niti kupovati. To je najjeftiniji pristojan monitor sa svim vrlinama i manama. Jeftiniji su 17' mane.
![]() |
#7 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Nasao sam monitor za odlicnu cijenu, Hansol 710D u Info-gami, ali to je info-gama.... A u strinu, izgleda da cu ipak zavrsit na SM 755DFX. :confused: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Feldwebel
|
Hansol bi se trebao naći i u Fenixu pogledaj tamo. Ja se sa monitorim ne šalim. Na stranu geometrija, konvergencija, veličina točke i sl, ono što me kod tog monitora oduševljava je boja. Velika večina monitora i gotovo svi mali pate od zelene slike i to se ne može ispraviti apsolutno ničim. Tako je i sa mojim 19' V7. U usporedbi sa Sony-jem je žalosno. Najljepše se to vidi kada ih staviš jednog pored drugog. Zato odi u King i tamo pogledaj kako izgledaju 755 DFX i 757 NF jedan pored drugog. Nemoj gledati modele i s vrata češ znati koji je koji. Rekli ljudi da755 DFX pati i od zrnaste slike na krajevima. HM, ta se proteže i do polovice ekrana. Osim toga nisi ti Štef vodoinstalater da ti treba sve objašnjavati. Zašto si kupio taj komp ako ti je Subaru u Colinu zelen.
![]() |
#9 |
Caught Somewhere In Time
Datum registracije: Oct 2002
|
Uzmi samsungov dfx ali noviju verziju sa MB Magic brightom. ne znam točno kolko je cijena ali ne bi trebala bit više od 2000 kn a to je definitivno najbolji monitor za te novce. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Imam Samsung 755df,ali koliko sam vidio i kod ostalih modela te serije df-dfx ti je normalno da ti je slika onak malo "sedlasta"... Mislim da imaš i neki p model-njih su dosta hvalili... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: May 2002
|
Samsung 755 nije los izbor... monitor je dobar, ali ima jednu manu ... mrvicu je premali.. Mozda probaj napraviti sljedece... koristi i dalje monitor koji imas .. znam da ti ga je vjerovatno vec dosta, ali jos koji mjesec pati sa nadom da ce uskoro doci mnogo, mnogo bolji. Umjesto da sada kupis 17"... stavi pare na stranu i svaki dan ubaci jos 10 tak kuna, ali svaki dan... i do ljeta ces doma imati pravi monitor od 19"... nemoj 17" pa ces opet uskoro biti nezadovoljan... Znas onu " Velicina je vazna"..hehehehe ![]()
![]() |
#12 |
Somewhere around Barstow
Datum registracije: Nov 2001
|
Evo ja na poslu buljim u Hansol 710D i nemam nekih zamjerki. S obzirom kolko košta i njegovim karakteristikama sigurno bi ga uzeo prije 755dfx a s obzirom na cijenu (u InfoGami) i prije 757dfx (kojeg imam doma). |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
To se trazistrai, to su informacije koje meni trebaju. ![]() Fala decki na prijedlozima, ali meni je ovaj monitor sasvim ok (samo ok), razlog zasto kupujem novi monitor je to kaj slazem jos jednu konfu za buraza. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||||
Senior Member
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#15 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Tamo je Hansol 710D 1860 kn-a, to mi je previse s obzirom da je u ingo krami 1530 kn. Jel ima netko iskustva sa kupovanjem monitora u info gami, oce mi zavlacit ako ga budem trebao mjenjat i slicno?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
Mislis, na normalnom im je cjeniku?? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Administrator
|
Citiraj:
Itekako pod normalnim cjenikom. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
..
Datum registracije: Oct 2001
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
PC Ekspert šerif
|
Kupi cu ga ja info-gami pa ak ne bude valjao cu im zvat managera pa cemo vidjet tko ce koga jebat. Necu lovu ziher popusit. E da, ona firma M comuters. Zvao sam ih danas zbog nforce2 ploce, epox, jel se spremam na upgrade. Javio mi se tip koji nema pojma o nicemu, pitao me za koji je procesor nforce chipset.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Feldwebel
|
Meni su u Info gami bez problema zamijenili 2 harda i 2 DVD-a. Malo sam se trebao cjenkati oko nadoplata za bolji model, ali je išlo. Tako sam u zamjenu za 5 GB manje na hardu dobio 128 MB SDRAM i dao za bolji DVD 100 kn. Oprostili su mi na RAM-u 80 kuna što sam čekao tjedan dana. Tada sam se tješio na moru.
![]() |
#24 | |
Moderator
Datum registracije: Aug 2002
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Feldwebel
|
Tamo sa takvim izgledom nemaš baš šanse. Više bi pomoglo da izgledaš muževnije kao ja. ![]() ![]()
![]() |
#27 | |
PC Ekspert šerif
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Administrator
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
![]() Već pola godine gledam doma u Hansol 720P, nemam zamjerke. Platio 1350 kn. 3 godine garancije. Uostalom, mislim Cartaginem, khm, ovaj, kako će za tri godine biti dosta jeftinih monitora (već jesu) jer je proizvodnja poluvodičkih u dobrom zamahu, samo dok zasite tržišta Zapada. Neki put bih volio da ne uključujem 100W i da mi 20 kg ne pritišće stol. Nećemo o bojama, klasičari su klasičari (uljem na platno!) Imam još uvijek i NEC-ov 3FG, taj mi došao na poklon još 1992. Da, radi fino, 800x600, 60 Hz, tada mu je cijena bila 1500 mari, vremena se mijenjaju, onih 60 Hz nije treperilo u ta doba! DOS petica je stala na disketu... Oću holodeck! ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|