|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Oct 2005
|
Zamjena coolera za northbridge na DFi
Kako se skine to čudo? Želim zamjeniti zujalicu od DFI ja sa spireom, ali stvar je žilava. Ima li kakvih iskustava? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Mar 2005
|
usput, kako te služi matična? jer ju i ja želim kupit |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
Solidno me služi, jedino me smeta ta northbridge zujalica. Mislim da je ploča još uvijek best buy u svojoj klasi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Jednostavno s donje strane ploce stisnes ona pipke koji prolaze kroz plocu da mogu proci kroz rupe na drugu stranu. Malo tezi dio je bezbolno odlijepiti cooler od chipa.Ona zvaka je dosta kruta i jako drzi.Lagano ga cimaj lijevo desno ili ga fenom malo ugrij (jedno i drugo bez problema pali). Dosta zvake ce ti ostati na chipu pa ga ocist s akoholom ili nekom drugom tekucinom. Inace ko so kazes ploca je stvarno best buy.Od prvog dana je OC-ana i niti jednog problema sa stabilnoscu ili pregrijavanjem.Ja sam stavio plavog zalamana gore. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
Znaci moram skidat matičnu. Nije neko veselje sa svim ovim sranjima na njoj. Pasivac na nortbridgeu ne dolazi u obzir jer je previsok, pa bi smetao silenceru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Da ti budem iskren nemam pojma da li ima ikakve sanse za skidanje bez vadjenja jer sam ga je zamijenio cim sam plocu izvadio iz kutije tak da ne znam niti kako hladi malo govno ni koliko je bucno. Ali kaj je je izgleda neozbiljno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Hladi OK, ali proizvodi visokofrekventno zujanje. |
![]() |
![]() |
|
|