|
![]() |
#1 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() vec danima trazim po ducanima "goli"(zove se jos i tray) athlon64 3000+ sck.939. a kod svih samo box verzije koje su skupe ko svetog petra kajgana... jel ko zna zakaj il zna di ima u Zagrebu goli proc? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Pisu skuplje baš toliko skuplje su ti kakvih cca. 100kn, i još dobiješ box cooler s kojim si možeš neke drugo hladiti i dobiješ 2god garancije više, po meni se više isplati uzeti BOX verziju! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Nije baš 100 kn nego 200+. U Formelu imaš BOX verziju ua 1135 kn, mislim da je to najjeftinije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
CyberSky
Datum registracije: Feb 2004
|
Dobro 200 kn , no opet se više isplati uzeti box verziju, barem po meni! |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
Datum registracije: Apr 2003
|
Čekaj, što fali BOX cooleru? Relativno je tih, može podnijeti blaži OC bez problema (dapače, bolji je od nekih after-market rješenja), lagano se montira... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
Datum registracije: Jan 2004
|
Ve-mil je nudio tray za 917Kn... To sam si mislio uzeti,staviti Sonic towera i 12-najsku pa me dode kao BOX (12xxKn)... No rekli su da nece u sljedecih 10-tak dana dobiti(to je bilo prije 4-5 dana) pa sam uzeo BOX jer mi je bilo hitno... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|