|
![]() |
#1 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Win XP se ne vole s USB hubom?
Borg like USB 2.0 hub, 4 portni, s nekakvom iritantnom plavom LEDicom, kupljen u Info Gami. Na njemu, nazalost, nema nikakve suvisle oznake proizvodjaca, ali valjda nije bitno. Uglavnom, pokusam to cudo spojiti na WXP SP1 racunalo... ok, prepozna on hub, ali sto god ustekam na njema, kajla. Mis, tipkovnica, USB stick, fotic... nis. Lijen po definiciji, odguram stolac do druge masine u sobi, takodjer isti WXP... ista stvar? WTF, rekoh, jamacno je hub u banani, no ustekah ga u laptop s Win ME... voila! Boo? Odem u susjednu sobu, NTnoid, W2k SP4, prikacim... voila drugi put, radi bez problema! Ok, vratim se za prvo racunalo, coh coh iza uha, reko da probam mozda na front panel spojiti (tamo, IIRC, nisu USB 2.0 portovi)... stanga, opet nece. Postoji li neki patch za WXP glede USB hubova ili je nesto drugo u pitanju?
![]() |
![]() |
#2 |
Whatever :)
Datum registracije: Nov 2002
|
A ne znam ja imam doma spojen USB hub od Geniusa i radi bez beda. Windowsi su XP sa SP2 Ne znam sto bi mogla biti fora
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Vjerojatno je nesto drugo u pitanju jer sam isprobao brdo hubova i neki rade isprve ,neki samo sa dodatnim napajanjem a neki nema sanse da prorade. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|