|
![]() |
#1 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Bojanje monitora ,ak ima iskustva javite
Želo bi ofarbati svoj ofucano ,gadni"bijeli" monitor ,mislim žuti monitor u crno ima li tko iskustvaa |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
skini kuciste.ak se neda potpuno skinut,znutra zalepi onu tesa traku kaj stavis kad farbas zid da si sve ne zafarbas...i sprejaj... dobro pazi da zastitis svu elektriku i elektroniku |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
ajde probaj farbat. mene brat gnjavi da mu ofarbam monitor a meni se bas ni neda jer neznam sta me ceka kad ga rastavim. ako se da dobro rastavit onda bi ga farbao. jel probao tko stavit nenku u monitor. ili napraviti neki manji ili veci mod na istome? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
ma znam da je isto sito i u telki, ali me zanima kako je sve to skupa unutra spojeo za kuciste da nije prevelika je*ada za odvojit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
e takav san odgovor ceka! Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Samo pazi, nije da bus sam tak izlakirao tu plastiku, ja sam na jednom starom 15 monitoru probao i nisam imao dobre rezultate, a isao sam prvo smrgil pa primer za plastiku pa 2-3 puta lak ![]() Zato sretno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Pazi da te struja ne strese, ne znam kolko je u monitoru, al u TV-u je 20-25 kV na katodnoj cijevi. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 |
®
|
hvala svima ,a vama najviše koji mislite na posljedice heeeee evo vam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
a sad zasto se lak ne prima na plstiku? zato sto lak nije n npravljen da ide direkt na plastiku, treba stavit temeljnu boju. ima u spreju a i u konzervi za mazat. kosta u spreju nekih 20--30 kn stavi temeljnu, nek se osusi 2-3 min (jako brzo susi) i onda lak. 2 nanosa su dovoljna! znam kad sam farbao kuciste |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Da se ti nebi mučio sa šmirglanjem, farbanjem, temeljnom, pa šmirglanjem , pa bojanjem, pa lakiranjem, postoji najjednostavniji način kojim sam ja ofarbao svoj 15" monitor... Zatraži Spray sa cinkom u sebi. Taj spray kad naneseš on je hrapav, oodlično prijanja na plastiku, nakon 1H je monitor suh, i pola godine nakon, (redovito perem monitor tekućinama svaki tjedan) nije sišla ni trunka boje... Evo upravo sutra ja sebi idem modati kučište, dakle kupio sam novi monitor koji je CRN, pa mi kučište ostalo sive boje, sada i kučište treba prefarbati i opet ću ići tim sprayom... Btw, mislim da je spray nešto skuplji nego ostali sprayevi.. oko 70-100 kuna. Ja sam se raspitao i ima za nabaviti one koji svijetle u mraku, ma stvarno svakakih... tak da navali sa spreyanjem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
|
imas slikicu da vidimo kako izgleda monitor! |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
®
|
evooo ga Zadnje izmijenjeno od: TomG. 16.03.2006. u 22:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
a.k.a. Krompirator™
Datum registracije: Nov 2005
|
Sutra idem kupiti sprej (danas neradi trgovina), pa ti pošaljem točne podatke o njemu. Ujedno cu i na case modding staviti slike, da vidite kako sam ofarbao kučište... i kako sam ga modao, 2 venta, rupe naprijed, ovo ono, vec je sve u fazi rada... sutra bi trebalo navece biti gotovo |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
®
|
ajd thanks stavi slike i pošalji naziv ak stignesss |
![]() |
![]() |
|
|