|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Sonic Tower Dali stane?TREBA, ZA SUTRA!
Sutra kupujem matičnu ploču EPoX 8RDA3+ rev.3 i znam da na nju može ići Sonic Tower cooler,ali moj problem je što nisam siguran koliko imam mjesta u kanti i dali će mi stati sa tom matičnom? Evo slike da pa procjenite dali će mi stati? Code:
http://img460.imageshack.us/my.php?image=dsc000510uo.jpg |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Oct 2004
|
stat ce samo ces kablove morat slozit
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
hm.sada sam shvatio...sonic tower može stati ali ako režeš nešto..a to neplaniram..zato ću staviti Zalman 7000b Cu |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
kako misliš pripremljena?[ako si nešto prepravljao na matičnoj...odustajem od kupnje ![]() Dali taj tvoj zalman ima plave led? Koliko cijena? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
EMP moderator
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
Zalmana neću kupiti..... kako misliš da si srezao ćošak na ventu? To je onaj mali ventilator? Znači nisi ništa dirao na matičnoj,..ili..lol ..imaš sliku neku?* |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ma to nije ništa....ja sam mislio da si reazo nekakve uglove na matičnoj.....ok... |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|