|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
pomozite!
molim vas da mi netko pomogne: Pao mi je na pod digitalni fotoaparat HP PhotoSmart R 507 i sad kad ga hoću upaliti on se pokrene ali ubrzo se izgasi. je li se to može popraviti, je li tko imao slično iskustvo?
![]() |
#2 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
ja sam imao jako sličan problem jedino kaj meni je htio je bilo pregledat slike i niš drugo.. otišla ti je mehanika (ili prije elektronika) na fotiću i to je dosta skupo ak se ide mjenjat jer se mora mjenjat objektiv. a ako se smije znat malo više detalja o problemu? i na koji dio je točno pao?
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
na objektiv. koliko to skupo otprilike je li kao novi Ja upalim fotić pojavi se početna slika i onda se izgasi, ne može više ni slikavati niti pregledavati slike. Imam još garanciju je li mi to nešto znači?
![]() |
#4 |
Strichek Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Probaj ga "sredit" da se ne vidi baš da je uzrok kvara pad i odfuraj na servis, a razlog ak te pitaju je nepoznat.heh Neznam koliko košta novi objektiv al se ne isplati. Ak ti ovi neće htjet primit na servis budi bezobrazan i ak vide oštečenje reci da si ga negdje ogrebao. Btw. mehanika motora objektiva je otišla.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
|
|