|
![]() |
#1 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
gf6800 problem
nedavno sam uzel gafu iz siga. kak sam prije imal atijeve grafe mislil sam da su mali sorovi u 3d cmarkovima normalni jer nije fomairan disk i ima poprilicno aktivnih procesa. vemena za testiranje i igranje zbog odsutnosti, faxa bas i nisam imal - bil sam rjetko doma i jednostavno nisam imal vremena. sad konacno blagdani i ja imam nest vremena pa sam formatiral diskovlje i nanovo dignuo system. ispalo je da se rezultati ne mijenjaju. edmark 01 iznosi cca 13000 a 05 1300!!! isprobal sam vise drivera, trenutni su 81,95. grafa jednostavno nakon nekog vremena pocne trzat neovisno na kojoj je rezoluciji. tako naprimjerice 3d mark 05 neke tesove pocne s framerateom od 25 i nakon 5sec pocne konstantno padati na negdje 30 sekundi testa pocinje SLIDESHOW svakih par sekundi po jedna slicica! u igrama to tako i nije zamjetljivo ali performanse su u rangu radeona 9550 (iliti jednostavno sam bacil 1000kn + radeona 9500) grafa se moze i odkljucati na 16/6 ali time se nista ne dobiva iako atefakata nema. clockovi su defaultni, s stavljanjem zalmana gore nis se nije promijenilo. idle temperatura je 40, load 55max ostatak konfiguracije vidite u sigu. na grafi nisu radjeni nikakvi modovi niti ista s biosom i slicno tome..... e da najbolje je sta je garancija istakla pred mjesec dana!!! recite mi sta da jos probam ili ako neko ima takvu karticu s garancijom nek mi se javi.... RAK help please!
![]() |
#2 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Probaj ponovno zakljucati cjevovode...ako ni to ne pomogne...mozda iako ne vidis artefekata cjevovodi ne rade ispravno...inace toliko ni 6800le na defaultu ne postize (oko 2500 u marku05). |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#4 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Hm...neznam onda stvarno..pa jel si mozad probao razlicite drivers (omega, starije verzije drivera...ili tak nest...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Cuj, meni ti smrdi na, osim ako stvarno graficka nije u redu, na drajvere od chipseta... Stvarno neznam kaj bi jos moglo bit...
![]() |
#7 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
stari moj ja ISTE probleme imam neznam kaj bi reko , nfsmw mi ide prvo u 40-45-50 gps i za par minuta vec ide u 30 stresno tako da igram na 30-35 fps na mid detaljima i trza za ubit a ako metnem na manju rezu isti je bog isto sam je otkljucao i kloknuo al nema nekih pomaka . skroz malo , 2-3 framea isto tako isprobo sam sve zivo . brdo drajvera , chipest ovo ono i na par raznih konfi sam je probo i uvjek isto |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Fallen
Datum registracije: Jun 2005
|
a moze procitat sta su mi rekli u servisu kad sam je poslao i potrosio brdo love na postarine i sranja : http://forum.pcekspert.com/showthrea...459#post318459 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
AutoCad & Allplan expert
Datum registracije: Jan 2004
|
problem privremeno rijesen. crkava mi maticna a ne grafa.... niko trenutno sretniji od mene...:clap:
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#12 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2004
|
Citiraj:
![]()