|
![]() |
#1 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
![]() Ovo mi se još nije dogodilo... Nabavio ja fino sebi crni DVD TEAC. Reko dopizdilo mi pržit DVDe i CDe 10minuta, oču opet fry on 'd fly. I ajde napokon reko idem ja to metnut u mašino.... I ništa zašarafim, pardon metnem samo i pomaknem polugicu, ja to U PC i spojim. Upalim ga i ono nema optike ni jedne ni druge. Reko kaj sad. Otvorim kantu i ponovo odspojim i spojim. Kresnem opet. Odem u bios, one uredno unutra. Dođem do logina ne radi ni miš ni tastatura. WTF? Svjetle ledice. Reko ok. Zgasim na napajanju. Opet ja na koljena (sva sreča nisam ga sklapo) i reko kaj sad. Sve van i natrag unutra. KResnem ponovo. Uđem u bios. Reko ajde da vidimo. Nema DVDa, a prža tamo. Odoh u windowse samo da napravim nekej na oGamu kad slučajno vidim da SU OBOJE TAMO i rade. Reko no can be, u biosu ih nema. Ok.... čudno. Restartam... Sad su i u biosu i u windowsima, ali sad miš nekak trza. Linija manjeg otpora spajam mx510 na ps2. Hmmm.... Radi sve, miš uredno. E milina odoh spojit Card reader na USB (samo kabel uštekat u njega). Uštekam i sad nema prže, a DVD je tu. OK pizdim u laganini. Opet dolje otvrama kantu, blejim u nju 10 minuta i nemrem niš nač. Slažem sve natrag. Upalim ponovo. RADI SVE. Wtf? make up your mind please.... Zatvaram stranicu na kanti, nestaje optika. Otvaram stranicu, nestaje i miš. Nakon milje kopanja evo čini mi se da radi, ali me u laganini strah pogledat kantu... any ideas? :confused: |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
kako su ti spojeni jumperi? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
Jedno pitanje nevezano uz temu-kakav je DVD-rom, kolko si platio i di je kupljen? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
Datum registracije: Dec 2005
|
meni je nes slicno bilo jer su mi jumperi bili na master stavio kak spada i sve ok, ali nisam imao bedova s misem |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
|
Ovak... Ja jumpere ne bi zaboravio poštelat. Probo sam cable select, master & slave, drugi kabel..... Evo sad mi je miš spojen na PS2 i počeo je trzati... Ludim več u laganini.... ![]() @Rendula: Kupljen u SLO. Nemrem ti još reč kakav je buduči da imam malih tehničkih problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
Datum registracije: Aug 2003
|
Ma ne brini.... Kad izgubiš živce lijepo mi se javi.... imam ti ja doma macolu jedno 3,5 kg težine na dugačkoj drški (ergonomski oblikovanu - tako lijepo leži u ruci), pa ti ju posudim na sat-dva da sve to fino i kirurški precizno razvališ u komadiće ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
njemu treba nešta ovako, da se ne razbacuje okolo snagom previše http://eurco.hr/strojevi/slike/20_vel.jpg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Koju ploču imaš i jel gore najnoviji BIOS? Probaj s nekim drugim DVD-ROM-om vidjet jel se događa isto sranje, možda se jednostavno kolju. Davno sam imao takav slučaj da DVD-ROM neće radit s nijednim drugim uređajem na istom kanalu, sam je OK, al s nečim još nema teorije.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Džabe si krečio!
Datum registracije: Oct 2004
|
Citiraj:
Fleks ak oš moš se zaletit do mene sa tom optikom pa da vidimo prvo jer u D-Fau-D-u problem ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
U teoriji bi sve trebalo po propisima raditi, ali u praksi to nije tako... to svi znamo neki bolje neki lošije... ![]() kompjuter se zablesi...ništa čudno, sad npr neće čitat CD, ugasiš komp izvadiš i vratiš IDE kabel koji je bio sasvim uredno spojen i vidi vraga, radi.... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
JDM
|
Zadnji bios je gore... Nije ploča. Idem ga raskopat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prigorec po defaultu
Datum registracije: Mar 2003
|
![]() odjebi dvd,ziher je to..ak ti sve radi bez njega,a kad ti on radi sranja. inače,točno takvo sranje sam imal na jednoj 775 Asrokici koja je imala samo 1 IDE kanal, i kad bi spojil 2 uređaja, jedan bi nestajal netragom il mešal sve u 16 ..pizd...ije veliš u BIOSu je sve poriktano....daj baci oko još jenput,da se ne iznenadiš!! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
JDM
|
Danas sve radi ko beba. Sve raskopal ponovo. I dalje radi. Nemam pojma. |
![]() |
![]() |
|
|