|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jul 2005
|
free firewall
koji je preporucljiv firewall, a da je free i da nije Zone Alarm? probao sam kerio, al on se prestao razvijati i free verzija ne podrzava getaway mod koji mi treba za ICS. Sygate Personal Firewall 5.6 je bio free, sad pod okriljem Symanteca, i nemrem naci link za download personal verzije... -postoji li jos koji dobar firewall? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Re: free firewall
Citiraj:
Sunbelt Software and Kerio Technologies, Inc. today announced that the parties have signed an agreement for Sunbelt to acquire the Kerio Personal Firewall. The acquisition is expected to be finalized by the end of the month. Terms of the deal are undisclosed. The Kerio Personal Firewall will be re-branded on an interim basis as the “Sunbelt Kerio Personal Firewall”. Već godinama koristim Kerio i nemam zamjerki. Ako hoćeš nabavi si trenutačnu verziju Keria - 4.2.2 i vidi dal ti odgovara. Toliko... |
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Re: Re: free firewall
Citiraj:
Preporučamo korisnicima zainteresiranima za naručivanje Kerio Personal Firewalla da naprave download proizvoda i isprobaju ga besplatno tijekom 30-dnevnog probnog proizvoda jer će se naše pravilo da ne odobravamo povrat sredstava nakon izvršene narudžbe i uplate za željeni proizvod primjenjivati do kraja perioda u kojem će Kerio Personal Firewall još biti moguće naručiti. Zahvaljujemo vam na razumijevanju. mislim da "prestanak razvijanja novih mogucnosti i funkcionalnosti" poprilicno znaci prestati razvijati.... info s www.kerio.com.hr ima i na origigi stranicama... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
-------
Datum registracije: Aug 2005
|
Ovo moje je isto s Kerio stranica. A dobro, kaj je tu je. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
|
da, nazalost, kaj je tu je....al ipak je bolje da mogu updateat firewall s novim definicijama i prevencijskim postavkama. anywayz, i dalje trazim neki free firewall, a da nije ZA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Premium
|
zato jer sam vidio neke tutoriale kako se moze lako "hacknuti". zato bi radije neki drugi za koji ne znam da se da probiti... neznanje je blagostanje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mogu ti ja prosljedit Sygate Personal Firewall koji je free i odličan, ak oćeš.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Premium
|
ajd pliz domy. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
EMP moderator
|
Reci kad si spreman da mogu oslobodit vezu.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Premium
|
domy, imas PM |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
EMP moderator
|
Poslo sam ti noćas, ne znam jesi vidio.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
|
yesam. fala. |
![]() |
![]() |
|